Sanal Geyik Koşusu Haksızlığı

Herkesin işini hakkıyla yaptığı bir dünya için şahitliklerimizi paylaşmak haktır. İsim benzerliği mi diye sordum, cevap vermedikten sonra sessizce silmişler beyefendiyi listeden ve güya sorun çözülmüş.

Çekiliş yapılıyor, bir kişi birden fazla çekiliş listesine girebiliyor (mu)?

Şimdi gördüm, yukarıdaki fotoğraftaki gibi 2 kez isim yazma yok, değişmiş olmalı.
Güncelleme: Yanlış okumuşum :slight_smile:

Çekiliş direkt liste üzerinden otomatik olarak farklı bir site üzerinden yapılıyor. Çekiliş videosu vardı. MPİ gibi bir çekiliş kimse yapmıyor.

Yazdığımı okuyun lütfen. Gördüğünüz, güncellenmiş liste. Çekiliş sırasında 2 isim vardı görselde görüldüğü üzere. Bunun olabileceğini düşünerek ekran görüntüsü almıştım. Hatta güncel listedeki kayıt sayısına bakın 34. Çekiliş sırasında 35 :wink:

1 Beğeni

Adı iki kere geçen kişinin iki farklı süresi var. Bu çekilişe katılım şartı nedir. Sayfayı yüzeysel inceledim ama konu hakkında bir bilgi göremedim. Bir kişi kaç kez koşarsa koşsun tek çekiliş hakkı mı kazanıyor? yoksa her koşusu için ayrı ayrı çekiliş hakkı kazanabiliyor mu? Bu konu net mi?

Eğer bir kişi kaç kez koşarsa koşsun 1 kez katılma hakkı varsa, sonuç ‘hatalı’ olmuş.

Eğer bir kişi her koşusu için ayrı ayrı katılım hakkı kazaniyor ise sonuc ‘adil’ olmuş.

Dediğim gibi çok incelemedim. Eğer organizasyon bu durumu netleştirmeden böyle bir çekiliş yapıyorsa sonuç ‘ciddiyetsizlik’ olmuş.

1 Beğeni

Ben sorunu tam anlamadim. Daha detayli yazsaydiniz konuyu bilmeyenler icin iyi olurdu.

Bu arada @caner 'i de tagleyelim belki katkisi olur.

3 Beğeni

Yarışma şartlarında belirtmişlerse sorun yok ama belirtmemişlerse diğerleri için haksızlık. Öyle kafasına göre yapılan çekiliş mi mpi’nin izni var mı güvenilirliği nedir kafalarına göre ödül verip vermedikleri ne malum.

1 Beğeni

Ekipten açıklama gelmiş

Merhabalar, çekilişe 139 kayıtlı sonuç girmiştir. 6 sonuç kayıdı ekipten olduğu için çekilişe dahil edilmemiştir.) Her 1 parkura 1 çekiliş hakkı mevcut idi, bahsettiğiniz çift kayıt Tolga beye ait, Tolga bey de 3 parkuru koşup sonucunu yüklemiş, dolayısıyla çekilişte 3 hakkı vardı.

1 Beğeni

Bizim Geyik Koşuları’nın sanal versiyonu. Dilediğiniz yerde koşup, sonucu yükleyip çekilişe katılıyorsunuz.

1 Beğeni

2024 baharındaki kuralda ek çekiliş hediyesinden bahsediliyor.

“Sanal Geyik Koşuları yarışı, sanal bir patika koşu yarışıdır. Gerçek geyik parkurunda veya herhangi bir yerde koşulabilir. Gerçek parkurda koşanların ek çekiliş hediyeleri vardır. Hızlı olana ödül verilmez.”

1 Beğeni

Bu kez öyle bir durum yoktu. Yukarıdaki açıklamayı ilk okuyuşta yarışa katılanlara ek çekiliş ödülü var gibi anlaşılıyor ancak sanal koşuyu herhangi bir zamanda geyik parkurunda koşanlardan bahsediyor sanırım.

Fiziksel yarıştan sonra bu coşkuyu sanal parkurlarda devam ettiriyoruz! Eğer 1 Aralık’taki yarışta bizimle olamadıysan üzülme; Geyik Koşuları ruhunu kendi şehrinde, dilediğin parkurda yaşama şansın var.

1-15 Aralık tarihleri arasında, istediğin yerde koşarak katılabileceğin bu sanal etkinlikte hedefin: kendini geçmek! Her katılımcıya özel dijital sertifika ve başarı rozetleri. Üstelik, koşularını MyVirtualPace.com’a yükleyerek sıralamadaki yerini alacaksın, istersen hatıra bitirme madalyası satın alabileceksin.

1 Beğeni

Etiket için Teşekkürler @spinodal
@SpacePunk a konuyu takip ettiği için, Geyik Koşuları on Instagram: "Sanal 🫎 Geyik koştun, belki de bu hediyelerden 🎁 biri sana çıktı. 🍀🎄🧑‍🎄 PETZL TIKKINA kafa feneri ya da Actifoam foam roller çekiliş kazananları belli oldu! 🎁🔦⚙️ (Hikayelere canlı çekilişi de bıraktık.) Hediyeni sana ulaştırabilmemiz için ya yaris@maceraakademisi.com ‘e ya da dm’den adres ve iletişim bilgilerini lütfen ilet. 💌 Ayrıca, sanal koşup gerçek 🦌 bitirme🥇 madalyası satın alanlar sosyal sorumluluk @tohumotizm @kedv.org.tr projelerimize destek de oldu. Son kargo 📦 da bugün çıkıyor, sipariş edenlerin sevkiyatı tamamlanmış oluyor. 🙌 Sıradaki @myvirtualpace sanal yarışlar ve 2025 takvimi 🗓️ yarış duyuruları için takipte kal. 😎 Geyik 🦌 Koşuları Partnerleri: @dardeniafish @ilovefish_dardanel 🐟🍣 @coffee.ontheroad ☕️ @portakalbahcem 🍊 @ekersuturunleri 🍨🍶 @cezy_yenilebilirenerji 🥕 derinlezzetler 🫛 #petzlofficial @yuksekteguvenli 🔦 @actifoam ⚙️ @macfit_official 💪 @impacthubist 🏢 @esmiyor 🟡 @sifirdanyayinlari 📚 @thenorthface 🎒 @nnormal_official @athleticzone.com.tr 👟 @tohumotizm 💙 @kedv.org.tr 💜" adresinden getirdiği konuyu, orada ekip yanıtladıktan sonra taşıdığı için de teşekkür ederim.
Yanıtı hızlı verememek ( ki iç iletişimimizde aksamış) dışındaki konu sistemde bir bug nasıl oluştu? Yazın kayıt alt yapımız komple yenilenmişti, şimdi Sanal yarış sistemini v2ye yükselteceğiz. Bir kaç hafta sonra yeni sanal yarışlarda görüşmek üzere.

5 Beğeni

Parkurda koşmak eskiden ek çekiliş idi. Sanal Geyiklerde parkurda koşmak çok ilgi görmedi, iletişimi basit olsun diye dahil etmedik. Gelecekte bakarız. @fatihboyaci

4 Beğeni