Salomon Türkiye

Bu tür durumlarda maalesef düzen artık çok farklı işliyor. Müşteri kuruma ulaşamıyor, ulaşsa da olumlu bir sonuç alamıyor. Hikayenin sonunda ne oluyor? Müşteri, belki de kişiliğiyle hiç örtüşmeyen bir hareket yapmaya mecbur kalıyor…

Gidip Instagram’da, X’te firmaya halka açık biçimde yorumlar yazıyor ve başka bir firma yetkilisi size ulaşarak mağduriyetinizi giderme yönünde adım atıyor. Ne acıdır ki, sorunların büyük bir kısmı bu şekilde çözülüyor artık. Bu konu artık ayakkabı, saat, giyim, araba, ceza hukuku, telefon, koşu organizasyonu v.b. gibi geniş bir alanada sirayet etmiş halde.

2 Beğeni

Merhabalar,

Ürünü tedarik edemedikleri için paranızı iade ettik diye mail attılar. Ama param 2 gündür kredi kartıma geçmedi.

iyzico müşteri hizmetlerinden iade refarans kodunu aldım

Bankaya bu durumu bildirdim ama iadenin hatalı olduğu, iadenin sorgulamada takılı kaldığı firmanın tekrar iade etmesi gerektiğini söylediler.

Bende tekrar iyzico müşteri hizmetlerini arayıp bu durumu bildirdim. Ama kendilerinde salomon.com.tr ye ye ulaşamayacaklarını söylediler. Firmanın hiçbir yerde iletişim bilgileri yok.

Telefon numaraları yok. info@oco.com.tr mail adresileri var ama cevap vermiyorlar.

Paramı geri alamıyorum :slight_smile: Çok komik bir durum.

2 Beğeni

Salomon resmi instagram hesabına baktım. Son gönderilerinde 1er 2şer mesaj var. Hepside şikayetler ile ilgili.

1 Beğeni

Merhaba,

Ticaret Sicil gazetesi kayıtlarından Orkun Olgar ve dolayısı ile SPX bağlantısını görebilirsiniz. Mağaza satış ile web’den satış organizasyon yapıları farklı olabilir.

2 Beğeni

Merhaba alışveriş yapmayı düşünüyorum yapmalimiyim paramı geri alabilir miyim iade durumunda

Çorabından çantasına her ürününü severek kullandığım markanın bu başlık altında şikayette bulunacağım aklıma gelmezdi… ürünü sipariş vereli birkaç gün oldu siparişten birkaç gün sonra bütün bedenler tükenmiş görünüyor ve siparislerim bölümünde onaylandi ibaresi ile bekliyor… mail de attim henüz muhattap yok

2 Beğeni

Ürünüm geldi umarim sizlerinde sorunsuz elinize ulaşır

3 Beğeni

Ben de sitesinden destek talebi oluşturmuştum bir konu hakkında ama 2-3 gün oldu ses seda yok. Böyle bir markanın böyle yönetilmesi çok enteresan.

2 Beğeni