Almayı düşünüyorum nasıldır
Alphacross doğrudan çamurlu parkurlar için tasarlanmış bir ayakkabı.
Salomon listesinde diş derinliği en fazla olan koşu ayakkabısı.
Çamurlu İznik Ultra parkurunda çok iyi iş çıkarır,
ama sert kuru zeminlerde çok konforlu olmayabilir.
İyi bir ayakabi olduğunu düşünüyorum yaptığım spor dalında iyi bir ayakbi
Salomon markasını yeni tercih edenlerdenim daha önce arazi koşuları için joma markasının sima trail modelini kullandım ve çok memnun kaldım. toroslar gibi dağlarda keskin bölümler ve sert kervan yollarının olduğu bölümlerde bile oldukça sağlam dayandı diyebilirim. gelelim salomon’a yaklaşık 15 gündür aynı parkurları supercross 4 modeli ile yaptım şunu söyleyebilirim, koşu için pek uygun bulmadım açıkçası. üst kısmı epey yumuşak ve ayağınız içeride fazla hareket ediyor malzeme olarak dayanıklı sayılabilir ama kaya geçişli çalılık bölümlerden takılma olduğunda çabuk deforme oluyor, yürüyüş için daha uygun diyebilirim (kişisel görüştür lütfen linçlemeyin :))
Speedcross’un alt modelidir. Bence ikisi arasındaki temel fark dayanıklılık. Alphacross’u tek bir yarışta parçalayanı gördüm…
Alphacross 5 modeli ile Pegasus trail 4 modeli arasında kaldım hangisini alayım hangisini önerirsiniz
C) Hiç biri
Asics trail modellerini de düşünebilirsiniz. Ben Asics Trabuco maxdan memnun kaldım. Denemedim ama Asics’in gore-tex modelleri de var mesela Asics trabuco 13 GTX
Asics Gel trabuco, Gel Sonomo, trabuco terra…bunlar da düşünülebilir.
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için