Saatim ile uyumlu Band tavsiyesi

Merhaba garmin fenix solar 7 saate sahibim. Daha dogru sonuclar gorebilmek adina birde band alma dusuncem var. Aklima takilan ilk soru bandi taktigimda degerlerimi saat uzerinden görebilecekmiyim yoksa baska bir uygulama ile mi ugrasmam gerekecek. Birde baslikta belirttigim gibi band tavsiyesi rica ediyorum. Bütçe pek farketmez. Garminin bandlerine baktim ama secenek bir kac tane oldugu icin kafa karisti ozellikle ucuz olan icin saat ile matchlenemiyecegi seklinde yorumlar gordugum icin tedirgin oldum.

Kılavuza göz atmanı tavsiye ederim.

2 Beğeni

Merhaba, ben fenix 6 pro kullanıyorum. Direk saatim üzerinden garmin dual modelini kullanmıştım. Şu anda wahoo tickr kullanıyorum. İkisiyle de eşleşme sorunu hiç yaşamadım. Doğruluk açısından da sorun olduğunu hissetmedim hiç.

2 Beğeni

Peki bandi saate eleştirdiğim zaman ve bir etkinlik baslattigim zaman orada gordugum kalp ritmi bandden mi gelecek yoksa saatten mi bu biraz kafami karistirdi. Yoksa tamamen ayri bir bolmemi acmam gerekicek bandın verilerini gorebilmem icin.

1 Beğeni

Band ile eşleştirince bandın değerlerini görür.
Tavsiyem, saatin kalp ölçümü ile başla, ihtiyaç duyarsan alırsın. Gögüs bandının demiri, sıkması, ıslanması vs durumları da var.Interval yapmadıkça çok saçma değerler vermez, YouTube onca kalp atım doğruluğu veya inceleme videosu var.

1 Beğeni

Almak icin cok acele etmeyecegim ama yinede kafamda birseyler olussun istedim bu ara saatten surekli takip yapiyorum :blush: pek interval kostugum veya hedefledigim söylenemez. Biraz arastirdigimda garminin ucuz bandi pek tavsiye edilmiyor. Polar h10 mu alsam diye dusunuyorum. Sizce?

1 Beğeni

Saate Herhangi bir uygulama yüklemiyorsunuz.


Ayarlardaki sensörler kısmından sensör ekleye basıp, bandı eşleştiriyorsunuz. Eşleştirme tamamlandıktan sonra bir daha hiçbirşey yapmanıza gerek yok.

Örneğin, ertesi gün sabah koşuya çıkarken ilk önce bandı takın. Nabız bantları genellikle kalp ritmini algıladıklarında çalışmaya başlarlar.

Sonrasında saatinizde koşu etkinliği açın, 5-10 saniye içerisinde saate nabız bandına bağlandığını gösteren bir bildirim geliyor. Ve koşuya başlıyorsunuz.

Hatta fenix 6 pro ile wahoo kullanırken bandın pilinin zayıf olduğu bildirimi geliyor. Farklı markalar ama yine de etkileşimleri yüksek.

4 Beğeni