Saat tecrübesi/önerisi

Selamlar, koşularım için aktif olarak Apple Watch series 5 kullanıyorum ve saatimi değiştirmek istiyorum. Saatimi şu an koşu özelinde kullanacağım ama ilerleyen zamanlarda farklı planlarım olduğu için uzun süre kullanabileceğim ve beni diğer sporlarda da rahat ettirecek bir saat istiyorum. Veri incelemeyi takip etmeyi fazlasıyla seviyorum. Garmin harici diğer markalarda çok bilgi sahibi değilim. İkinci el sıfır fark etmez her türlü önerinize açığım. Ayrıca öğrenci olduğum için ileri seviye pahalı saatlere ulaşımım olamayacak maalesef. Şimdiden teşekkür ederim.

Yardımcı olabilecek bir link bırakıyorum. Forumda bu konuda açılmış başlıklarda mevcut.

2 Beğeni

Garmin al geç derim.

2 Beğeni

Ben yaptım sen o hatayı yapma.

İlk başladığımda Decathlon’da giriş seviye saat aldım. O bozuldu gene Decathlon’da bir tık üstünü aldım. O da bozuldu Xiaomi Stratos 3 aldım. O da bozuldu Garmin Forerunner 945 aldım.

O zamanlarda Garmin ortalama saati 4000 liraya alınıyordu şimdi ise 4000 liraya şarjını zor alırsın.

Hele aklında triathlon varsa multisporlar için Garmin al geç.

3 Beğeni

570 ve 970 tanitildi…ikinci elde fiyatlar duser, model cesitliligi artar

1 Beğeni

Multispor saatlere konu geldiğinde başka başlıklarda da ara sıra dile getirildiği üzere bütçe burada bağlayıcı faktörlerden biri.

Garmin’in yanında Suunto’nun da değerlendirilebileceğini düşünüyorum. İtalya’dan alırken FR965 ve Suunto Race’e bakmak için mağazaya gittim. Race ile döndüm, şimdiye kadar pişman eden bir yönü olmadı. Biraz da arayışınızın detaylarına bağlı.

1 Beğeni

Ben şahsen yıllardır 2. el garmin alıyorum. Şimdiye kadar sorunsuz kullandım.

2 Beğeni