Runtalya 2026 fiyaskosu

@ismaileren abim tarihin tozlu sayfalarına gitmiş.

Ben anlamadim… Burada iki konuda yanlislik var:

1. Antalya’da yolda maraton/yari maraton kosmakla UTM’deki single track ayni tartismada olmamali.
  2. Ayrica ben o paylasimimda UTMB’de sira olmasi cok dogal, bunun tersini soyleyeni yargilarim dememisim ki. Aksine konuyla dalga gecmisim. Olay Everestin zirvesinde bile oluyor artik ve ben bunu hep elestiriyorum. Ben yanlis mi anliyorum?

Yazdiklarimi anlayamayanlar icin sanirim biraz daha acik bir dil kullanmam gerek. Burada bahsi gecen konu, yani sehirde, yol kosularinda bunun olmasini ben de elestiriyorum. O yolu tikayan kosuculara kiziyorum ama o her zaman dogru olmaz, organizasyonun baslangic saatlerini buna gore ayarlamasi ya da bitiste birden fazla kulvarli yol ayarlamasi, gelenleri buralara yonlendirmesi gerektigini dusunuyorum.

UTMB gibi bir patika kosuna da neden bu kadar insan yigiliyor anlamiyorum. Baska patika yokmus gibi oraya binlerce kisi yigiliyor. Sonra single tracte tikaniklik olunca elestiriyorlar. Bahsi gecen paylasimimda da birakin UTMB’yi insanlar Everest’te sira bekliyor diye yine elestirmisim durumu.

Ama iki durum, yani sehir/yol yarislari ve alternatifsiz dag/patika kosullari (ozellikle de 100 mil ultra yarislari) cok fakli seyler. Ikisine ayni seymis gibi yaklasmak bana garip geldi.

Her ne ise, bu basligin altinda “Admin yargilayici olmustu” deyip sonra da o paylasimi gostermek de, ne bileyim, tas atmak icin asiri bir caba gibi geldi bana. Ama @ismaileren’i taniyoruz neyse ki yillardir. Onu boyle sevdik kabul ettik. Yadirgamiyorum artik.

15 Beğeni

Hayır abi açıklaman tatmin etmedi. uzun süredir kimseyi linçlemedik bize bi kurban lazımdı :sweat_smile: adminsin diye torpil geçecek değiliz :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: