2026 Kayıtları bugün başladı.
- 100K 155€ - 190€ arası
- 50K 115€ - 145€ arası
- 20K 65€ - 105€ arası
Fiyatlar biraz zorlayıcı. ![]()
2026 Kayıtları bugün başladı.
Fiyatlar biraz zorlayıcı. ![]()
Geçen sene yapamadık 100k yı, ben yine 100k ya kayıt oldum. Kimlik ve Triatlon lisansını yükledim, kabul edildi direk.
Instagram hesaplarında gördüğüm 20€’luk bir Flexibility Fee opsiyonu eklemişler sanırım bir de. Bunu eklerseniz 11 Haziran öncesi iptallerde %100, 12 Haziran-11 Ağustos arası iptallerde %70 iade oluyor diye anladım.
Kayıt parası 189 euro diyor, tamam yaptırdık bir sürü hazırlık yaptık….
Kar yağdı İPTAL oldu, Hani bizim geçen seneden kalan % 15 indirimler…? Muhabbeti bile edilmiyor,
Ne olucak.? Nasıl olucak.? Bir şey diyen yok… Ver 10 ay önceden paraları,
Kar yağdı, Çığ oldu, İPTAL…!
Başka bir şey demiyorum.
Çok Yazık Çok…
2025’e kayıt olduğunuz e-mail ile kayıt olursanız indirimler kayıt ücreti sırasında uygulanacaktır diye 10-15 gün önce mail gelmişti. Kayıt olacaksanız dikkat edin bu hususa @GVN Bey
Günaydın, 100 k ya ben 155€ ya kayıt oldum. Hizmet bedeli tarzı birşey de ekleyip 167,4€ aldılar benden. Geçen sene 100k ya kayıtlıydım, 50 k koştum. İndirim direk gelecek yazıyordu ama bu indirimli fiyat mı bilmiyorum.
Abi çok haklısın. Ben kayıt bedeli yanan ya da parkuru değiştirilenler arasında değildim ama organizasyonun ne kadar kötü geçtiğine tanıklık edenlerden biriydim. Şimdi yine 10 ay önceden kayıt oldum. Aslında kendi adıma eleştirilecek, mantıksız bir hareket; fakat bölgeyi o kadar seviyorum ki, sanki Kaçkar kaçıyormuş gibi hemen yatırdım parayı. ![]()
115 + 9,20 toplam 124,20 € (9,20 € kese-köpük bedeli).
Şimdi düşünüyorum: Gidip bankadan 125 euro alıp etkinlik tarihine kadar hesabımda tutsam, tarih yaklaştığında hem sağlığıma hem de bölge koşullarına göre kalan farkı tamamlayarak kayıt olsam ya da hiç olmasam param cebimde kalsa, galiba daha mantıklı bir hareket olurdu. Ama bazen mantığım kendime yetmiyor.
Biliyorum, yine aynı hava koşulları yaşansa aynı maddi rezillikleri yaşatacaklar. Yine boş torbayı “kit” diye verecekler. ![]()
Üstelik yerli ve yıllardır yapılan Kaçkar Ultra’nın Instagram hesabında “2026 Haziran” ibaresi de duruyorken, UTMB markasının albenisi bende biraz boş bir heyecan yarattı. Aslında bu sene bir yabancı yarış hayalim vardı; hatta bakıldığında neredeyse aynı maliyetlere geliyor ama kendime güvenemedim. Belli olmaz, eğer olursa Haziran ayında yerli Kaçkar Ultra’ya da katılabilirim.
Ben gecen yil sigortali kayit yaptirmistim, is nedeniyle gidemedim vé iptal ettim, para iadesi 6 ay kadar sure sonra saglanabildi, 20k iptali icin 35€ civari bir iade yatirmislardi
Az önce Doğu Avrupa’da 60 küsur kilometrelik bir yarışa 67 euro ücretle kaydoldum.
Utmb Kaçkar 50k yarışının fiyatı 115-145 euro’ymuş. Ayder’deki gecekondu esnafı ve akp’li bakanlık tarafından yerel yarışımızı yok etme pahasına getirilen utmb tarafından nasıl tokatlandığımızı hatırlayınca yine sinirim bozuldu. Üstelik geçen sene yarış ücreti daha düşüktü. Yarış iptali sebebiyle seneye ücretsiz kayıt hakkı verilmemesi, para iadesi yapılmaması gibi skandallar yüzünden utmb yerine biz utanmıştık.