Reebok koşu ayakkabısı ve deneyimler

Boyner alışveriş sitesinde güzel bir indirim görüp paylaşmak istedim (uygulama yüzünden link veremiyorum ve evet yaşlandım) :slight_smile:

Kullandığım koşu ayakkabılarından Antrenman ayakkabısı olarak 1000 -1200 tl bandında ürünler mevcutk bende bir kaç adet aldım.

Ayakkabı kişisel bir konu ama sonuçta Büyük iskender sandaletle makedonya’dan hindistana gitmişse bizde bir zahmet iki interval yapalım :wink:

İnsanlar denesin karar versin ama adidas duramo rc serisi almıştım büyük bir beklenti olmadan tamda düşündüğüm gibi çıkmıştı kotun altına giy ani bir antrenman çıktı idarecik ancak, gündelik ayakkabı (örnek açısından)

Reebok konusunda bence gündelik değil koşu için görünüşüde zaten pek yakışıklı değil ama rahat, bu kadar, iyi koşular

2 Beğeni

https://www.boyner.com.tr/reebok-kosu-ayakkabisi-c-3350236

:raising_hand_man:

1 Beğeni

Floatride energy aldıysanız aldığınıza pişman olmayacaksınız. Fiyatının çok ötesinde bir ayakkabı bence. 3 çok iyiydi, 4ün üst kısmı garipti. 5te tek beğenmediğim durum stabilizasyon için getirdikleri yeniliklerin hepsi ayakkabıyı bir tık geriye atmış. Keşke yenilik düşünmeselermiş. Fakat hala iyi ayakkabıdır. Güzel günlerde kullanın.

3 Beğeni

Floatride Energy 4 kullandim. Sasirtici sekilde kalite malzeme ve koşu konforu sunuyor. Tek sorunu ıslak havalarda tutuş, hızlı koşu ve easy ayrımı yapmadan kullanılabilecek hibrit bir ayakkabi. En buyuk pismanligim yarim no buyuk alamamak ama ne yazik o da ayaklarin buyuk olmasi ve Reebok tarafindan getirilmemesi ile alakalı…

2 Beğeni