O sene maratona katılmış ve bu olayı hatırlayan var mı aramızda ?
Habere göre 40-44 yaş birinciliği kazanmış. Katıldığımız yarışlarda derece yapanları görünce fiziklerine bakarak anlıyoruz seviyelerini. Rambo habere göre kupayı almaya kadar ilerlemiş. Kupa teslim edilirken farkedilmedi mi ? Yoksa ödül töreni yerine adrese mi gönderildi acaba ?
Zamanında iyi güldük de fake haber mizansendi bize yedirdiler diye düşünüyorum bir finishe gelse başka mecralarda da haber olurdu. Kontrol etmeden kimseye ödül falan vermezler bakiye duran ilk kazandığı İstanbul maratonunu yapılan itirazlardan dolayı gecikmeli olarak aldığını anlatıyordu.
Edit1:Geçmiş sonuç ekleden baktım 2017 yılında bir Okan güler adına bir maraton derecesi var 2:18 başka kaynaktan bakınca 3:28 olarak gösteriyor yaş verisi rambo okanla tutuyor 3:28’lik koşuda dq hani hileli rambo Okan bir skandal denemesi onda bile nefesi yetmemiş. 2008 yılından bahsediliyormuş sonuç listeye ulaşma imkanı olan birisi Okan güler ismine bir bakabilir mi.
Edit2:2008 yılı sonuç listelerine ulaştım adı yok yalnız benim ulaştığım listede koşuyu biteremeyen ve diskalifiye olanlar yoktu kurgudur kurgu.
Maraton koştuğunuzu söyleyince Rambo Okan’dan bahseden bir arkadaşınız illa ki olacaktır.
Guzel senaryo yazmislar. Aklima Gol Krali Sait geldi, Besiktas o macta santraya 12 kisi cikiyordu. Lig maci oncesi film icin cekim yapilmisti zamaninda.
Zone 1-2 için koşarken sohbet edebileceğimiz tempo denir ya, bu arkadaş koşarken röportaj bile verebiliyor, başka bir seviyede.
Ayrıca illa altın madalya isteyerek organizatörlerin koşucuları asla mutlu edemeyeceğinin de gayet güzel bir göstergesi olmuş.
Bu yarista gecerek kupasini caldigi Kemal Uney ile ayni yerde kosuyoruz. Cok kere bu konu gecti ama bir turlu sormak nasip olmadi. Ilk firsatta beraber kosarken soracagim
Yaş gruplarına bakmak aklıma gelmemişti siz deyince bir bakayım deyip buldum. Gerçektende hileli koşu yapmış muhabir kurgusu değilmiş.
Bugun tam ustune Kemal hoca denk geldi sabah. Uzunu onun meshur negatifleri ile yaptik. Sordum tabi mevzuyu, kupasini aldigini ve zaten star habere kendinin haber yaptirdigini soyledi Dedim sonuc listesinde hala Okan gorunuyor, sasirdi baya
İlk baktığım listede varmış pdf içinde bul çalışmamış ilk liste kadınlarla başladığı için yaptığım Manuel aramadan bulamamışım. Meraklısı için http://www.departiming.com/ sitesinde 2008 yılı koşuları içinden bakabilir. Sonra ibb spor başka bir liste yayınlamış olsa bile ondan bir iz yok. Onun haricinde fark ettiğim kadarıyla(başka da vardır sanırım) 2017 yılında bir trollük denemesi var 3:28 ile diskalifiye ediliyor.
İlk 10km 71 dakika, sonraki 11km 38dakika, son 21km 59 dakika. Negatif pace’ye geeel. Organizasyon, Hakem(ler) Buna şüphe ile yaklaşmayıp, Kemal Uney’in itirazı sonucunda mı durum değerlendirmesi yapmışlar.
Tabi organizasyonlar niye yapılıyor. İnsanlar koşsun diye mi? Hayir. Organizasyon yaşasın diye. Genel klasman ilk 3 ne yaptı. Elitlere bakarlar, parkur rekoru, uluslararasi bir konumda mi bakarlar, Organizasyon reklamı buralardan yapılıyor. Geri kalan koşucular figüran. Ne yaptıkları, yapmadıkları önemli değil. Özel tesebbus kârına bakar. Kamu kuruluşu, organizasyon devam etsine bakar. İşte dünden beri Belgrad ultra’yi da konuşuyoruz burada. İnsanları teşvik edeyim, sonuçlara adil bir yaklaşım göstereyim. Hak getire.