Polar h10 vs garmin hrm dual

Selam garmin fenix 7 solar sahibiyim. Daha once bir postta bir kac tavsiye almistim ama kullanıcı deneyimine ihtiyacim var. Poların h10un daha rahat olduğu ama bazen dogru veri vermedigi garminin ise pek rahat olmadigi yonunde yorumlar okudum reditten. Hangisini secmeliyim?

merhabalar,

ben h9 kullanıyorum ve yanlış veri gibi bir durumla hiçbir zaman karşılaşmadım(2 yılda bir kez bile). Tabii bildiğim kadarıyla, ama sonuçlar genelde mantıklı. H10un H9 ile aynı nabız ölçüm ve aktarım teknolojisi kullandığını düşünürsek, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Rahatlık konusu ise çok göreceli. Bence rahat bir göğüs bandı yoktur :slight_smile:

2 Beğeni

@KeiAn :
Genel olarak Polar h10 için kullanım tavsiyesi aklına yatarsa (en azından yapmayın dediklerini yapmazsın) diğer bandlarla da uyuşabilir.

Konnektör: Her kullanımdan sonra konnektörü kayıştan çıkarın ve yumuşak bir havluyla kurulayın. Gerekirse konnektörü hafif sabunlu ılık su ile temizledikten sonra temiz suyla yıkayın. Kesinlikle alkol veya aşındırıcı temizlik maddeleri ve malzemeleri (ör. temizlik teli veya kimyasalları) kullanmayın.

Kayış: Her kullanımdan sonra kayışı suyla yıkayın ve asarak kurutun. Gerekirse kayışı hafif sabunlu ılık su ile temizledikten sonra temiz suyla yıkayın. Kayışın üzerinde kalıntı bırakabileceğinden nemlendirici sabun kullanmayın. Kayışı suda bekletmeyin, kurutma makinesinde kurutmayın, ütülemeyin, kuru temizlemeye vermeyin veya yıkarken beyazlatıcı kullanmayın. Kayışı germeyin veya elektrot bölgelerini bükmeyin. Kalp atış hızı sensörünün kullanım ömrünü uzatmak için kayışı ve konnektörü kurutun ve ayrı ayrı saklayın. Kalp atış hızı sensörünü serin ve kuru bir yerde saklayın. Hızlı oksitlenmeyi önlemek için, kalp atış hızı sensörünü, spor çantası gibi hava almayan bir malzeme içinde ıslak halde bırakmayın. Kalp atış hızı sensörünü uzun süreli olarak doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayın.

Not:Polar yedek kayış almıştım, kilo vermeyi bekliyordum 1 yılı geçti kutusunu açmayalı.Açıp da kullanıyım, bozulmasın bükülmekten.

3 Beğeni

Yazdıklarınızı uyguladım bugün artık o şekilde kullanırım herzaman teşekkür ederim ilginiz için :pray:t2:

1 Beğeni

Bu ürün için pili sıvıya sokmayın diyor.Genel şeyler, Ali express dışında amazonda da(ürün temin edilemiyor) satılıyor; koşa koşa kullan :nazar_amulet::+1:

2 Beğeni

Garmin dual kullandım. Şu an polar h10 kullanıyorum. Kesinlikle polar h10. Hızlı tepki, hızlı okuma vs. İlaveten daha zarif ve rahat.

2 Beğeni