Pirin Extreme & Pirin Ultra

Bu sene 38K parkuruna katıldığım yarışın raporu: 2022 Pirin Extreme 38K Yarış Raporu | Koşu Yazıları

Bu sene koştuğum en güzel parkurlardan biriydi.

16 Beğeni

Sırtlar çok etkileyici. Çok tebrik ederim.

2 Beğeni

Birkaç yıldır, kayalıklarla düzeyli bir koşu ilişkim olduğu için, Pirin Extreme ve Lemone Extreme parkurlarının videolarını yutkunarak ve ayaklarımın suyu akmış vaziyette fırsat buldukça izlemekteyim. Zirvedeki kayalıklarda, bizim Florya sahildeki kayalıklarda beraber antrenman yaptığım martılar gibi uçabilmek ile koşabilmek arasında eğlenmek için, iyi bir antrenman süreci tutturup start almaya niyetim var. Yazınız da ifade ettiğiniz üzere tüm başlıklarda her açıdan tebrik ederim gerçekten. Kayalık geçişlerindeki hızınızı imkan ve kabiliyetiniz limitlerinde arttırabilmek için, nerede ikamet ediyorsunuz bilemiyorum ama, sahilde kayalık bulunan bir iki kilometrelik alan sizi istediğiniz ölçüde eğitecektir. Risk almayı sevdikçe, koşmaktan daha fazlasını başarmayı istedikçe, çalıştığınız kayalar uzun bir zaman diliminde yaptığınız eğitim sizi sıradışı bir koşucan yapacaktır. Bu tür bir antrenman için hiçbir hoca ve rapor pek bulunmamaktadır. Her şeyi kendiniz ile beraber yapacaksınız ve keyfiniz tarifi imkansız olacaktır. :slight_smile: Tekrar tebrikler.

5 Beğeni

Sahilde kayalık alanda çalışma fikri hiç aklıma gelmemişti, çok güzel bir fikir gerçekten. Teşekkür ederim.

Lemon Exteme’i duymamıştım, şimdi izledim yarış videolarını, orayı da katılmak istediğim yarışlar listesine ekledim :sweat_smile: Konusu açılmışken beğendiğim benzer yarışlardan Matterhorn Ultraks Extreme parkurunu da buradan anmış olayım.

4 Beğeni

Burası da ayrı bir dünyaymış gerçekten, parkur inanılmazmış hocam…

3 Beğeni

Yani, bu akşam uslu uslu düz yolda koşturayım diyordum ama yine martılarla yarış yapıcam kayalıklarda :running_man::rofl::mountain: Kayalıklar çok çekici görünüyorlar orada da :smiley::fire::volcano:

2 Beğeni