Pes Cavus için doktor önerisi

Mrh bana iyi bir spor hekimi adi verebilirmisinuz ayagimda yanlis kosu sonucu pes cavus olustu

Merhaba arkadaşlar,
Sanırım yanlış koşu tekniği sonucu ayağımda Pes Cavus oluştu. Bir hekime başvurmak istiyorum, acaba bana bir spor hekimi önerebilir misiniz?
Teşekkürler.

Ankaradaysan genclerbirliginin klup doktorunu onerebilirim. Savas kudas’a bir kere gitmek zorunda kaldim. Verdigi tavsiyelerle hizli bir sekilde toparladim. Bir sorun yasarsam yine giderim kendisine.

Merhaba,

Eğer yanlış bilmiyorsam Pes Cavus yanlış koşu tekniğinden oluşmaz. Ancak çukur taban nedeniyle ayakların dışa fazla basması (supinasyon) nedeniyle tendon rahatsızlıkları ve plantar fasciitis denen taban rahatsızlıklarına yok açar. Bunların çözümünü ise ben ayağıma özel tabanlık yaptırmakta buldum.

İlla doktor istiyorsanız Acıbadem Fulya, Tolga Aydoğ.

Geçmiş olsun.

Mrh cevaplar icin cok tsk fakatben eve kisu bandi aldim onu kullanmaya badladiktan sonra rahstsizlandim uzun suredir tabanlik kullaniyorum ama artik ida yetmiyor xanim cok aciyor ozellkle ayagimin ön alt tarifina hic basamiyorum cok aciyor sinirlerim mi ezildi acaba bilemiyorum ankaraya gidebilirim ama ist fulya ayakmerkezini cok duydum orayida denemek istiyorum dr.selim mugrabi

Herkes ozelikle bu hastalıkta bir spor hekimine gorunmem gerektigini söylüyor artik kime nereye gidecegimi sasirdim

Koşu ve yürüyüş analizi yapılarak kişiye özel hazırlanan bir tabanlık kullanmanı öneririm.
İstanbuldaysan adres önerisinde bulunabilirim :slight_smile: