On Cloud Deneyimi

Yıllarca Asics, Hoka, Under Armour, New Balance gibi birçok ayakkabı eskittikten sonra son 1500KM’dir On Cloudmonster 2 ayakkabılarla koşuyorum ve naçizane görüşlerimi paylaşmak istedim.

Öncelikle ayakkabının kalitesini elinize aldığınız anda hissediyorsunuz. Tabanı yüksek ama çok dengeli. koştuğum 1500 km boyunca 1 defa bile ne ayağım burkuldu ne de dengem bozuldu. Yol tutuşu çok iyi şöyle ki, kullandığım 1500 km’nin en az 1000 km’sini ıslak yollarda kullandım, gerek asfaltta gerekse sert toprak zeminde çok güven veriyor. Üst kumaşı da oldukça kaliteli ama baş parmağımın yanındaki sert kemiğin olduğu yer hafifçe deforme olmaya başladı. 1500 KM sonrasında bile tabanında ciddi bozulmalar olmadığını söyleyebilirim. Olumsuz özelliklere gelirsek, uzun koşularda özellikle tek seferlik çıktığım 30K ve üzeri antrenmanlarda ayak tabanlarımda ağrı oluşmaya başlıyor. Beyaz rengi de kötü bir seçim oldu hele ki İngiltere’nin bitmek bilmeyen yağmurlu günlerinde temiz tutmak pek mümkün olmadı.

Toparlarsam, On Cloud bir İsviçre markası ve gerçekten çok kaliteli. Hatta o kadar çok sevdim ki ON Cloud Eclipse modelini de satın aldım. 500-600Km sonra belki onu da yazarım. Ayakkabının ilk günü ve son gününü gösteren fotoğrafları ve diğer markaların benzer modelleri ile kıyaslamak isteyenler için bir tablo bırakıyorum.

5 Beğeni

On cloud güzel bir marka. Fakat Türkiye’deki fiyatları rakiplerinin çok üzerinde ve neredeyse hiç bir indirim olmuyor. Adidas başta olmak üzere diğer markalar indirime girebiliyor ve takipçilerine sık sık indirim kuponu tanımlıyor.

2 Beğeni

Ayakkabı ilk giyinmeye başlandığında da bu ağrıyı yapıyormuydu ? Yoksa bin km sonramı ağrılar başladı?

2 Beğeni

1000Km’den sonra olmaya başladı belki normaldir ancak daha önce kullandığım ayakkabılarda benzer ağrılar olduğunu hatırlamıyorum

2 Beğeni

Ayakkabıların koşu ömrü bitmiş ağrılar bu yüzden.
Ayakkabıları fotoğrafta olduğu gibi yan yana koyunca basit görsel test ne diyor

2 Beğeni