Az önce Team RunBo yarış takvimini incelerken tesadüfen gördüğüm bir yarış. Baya kampüsün içinde, herkesin ulaşabileceği yerde 3 farklı parkurlu (6KM-12KM-25KM) bir organizasyon hazırlanmış, kayıtları da açık. ODTÜ’nün bu topluluğunun yurtiçi Oryantiring vb yarışlarında aktif olduklarına sosyal medyadaki 1-2 gönderide denk gelmiştim ama yarış organizasyonlarını bugün gördüm.
Tanıtım çalışmaları başlamadı mı, yoksa biraz eksik mi kaldı bilemiyorum. Şehrin göbeğindeki bir yarış için şu an 2 kayıt görünüyor. Ankara’da iptal edilen Trail yarışlarının yanında değerlendirilebilecek bir yarış gibi. 25’e cesaret edebilirsem 25, yoksa 12 ile deneyimleyeceğim.
8 Beğeni
Böyle bir organizasyon yapılması ve ODTÜ markasıyla böyle bir organizasyona öncülük edilmesi beni sevindirdi ancak fiyatı biraz pahalı bulduğumu söylemeliyim. Uzun parkurun bazı bölümlerinde trafiğe açık alanlardan geçilecek olması ve bu geçişin sporcuların sorumluluğunda dikkatli bir şekilde yapılmasının gerektiği ifade edilmiş ancak bu noktayı biraz riskli buldum. Umarım buna benzer etkinlikler çoğalarak devam eder, organizatörlere ve yarışmacılara şimdiden başarılar dilerim…
3 Beğeni
Yillaaar yillaaaar onceydi… Diye dede gibi baslasam.
8 Beğeni
Fotoğrafı çeken poz verilmesini beklemeden Barkley 100 pozunu yakalamış, çaaaat direk çekmiş 
3 Beğeni