ODTÜ Koşusu - 5K, 15K, 30K, 70K (31 Ekim 2026)

Selamlar,

ODTÜ’nün 70nci yılı şerefine 31 Ekim 2026 Cumartesi günü 5K, 15K, 30K, 70K yol ve arazi koşuları düzenlenecek.

Detaylar için: https://meturun.tr/

İyi çalışmalar

3 Beğeni

Ankara için güzel haber, parkurlar da gerçekten iyi duruyor ama tarih seçimi talihsiz. 1 Kasım’da İstanbul Maratonu varken beklenen katılımı görebilir mi emin değilim.

2 Beğeni

İşte İstanbuldan sıkılan, İstanbula gideceğine evinin konforunda ultra koş, demişler.

4 Beğeni

Tarih bence de daha iyi seçilebilirdi. 29 Ekim (ODTÜ’de her sene Cumhuriyet koşularının yapıldığı tarih) mesela çok güzel olurdu.

2 Beğeni

Ayağımıza ultra gelmiş, kaçar mı :slight_smile:

Ben de İstanbul Maratonu’na kaydolmuştum, ama ODTÜ Koşusu (özellikle 70K) bir daha ne zaman yapılır bilinmez, kararımı ODTÜ Koşusu’ndan yana kullandım.

3 Beğeni

İnternette gördüğüm kadarıyla ODTÜ eğitim hayatına 15 Kasım 1926’da başlamış. Keşke tarih de 15 Kasım olsaydı, tadından yenmezdi. 30K ve 70K parkurları harika duruyor bu arada.

1 Beğeni

Yakıt fiyatları bu seviyedeyken bence aynı gün maraton olması katılım sayısına çok etki etmez. belki şehir dışından katılım az olur ama Ankara koşu grupları için show yapma fırsatı. Dilerim Yalıncak tabiatı kalabalıktan kötü etkilenmez.

Parkurların tamamı koşmak için elverişli, Kasım soğuğu veya yağmurda olursa keyifli olur.

3 Beğeni