Ben zaten hep geceleri koşuyorum o yüzden karanlık sorun değil
Soğuk için şu aşamada Asla Durma Fatif Topçu’nun YouTube videosundaki önerilerini dinleyerek aşırı kalın giyinmeden, 1K koştuktan sonra ısınıp rahat devam edebildiğim kıyafetler tercih ediyorum. Soğuğa karşı en önemli ekipmanım eldivenlerim, ellerim üşüyünce sanki bütün vücudum üşüyor, o yüzden kaliteli bir koşu eldiveni aldım.
Bununla birlikte yağmurlar için henüz önlem alamadım. En kısa sürede koşu yağmurluğu almayı planlıyorum. Düz ve ince yağmurluk alıp üstüme giyerim diye düşündüm ancak onlar hava almayacağı için aşırı terletir diye vazgeçtim. Decathlon’dan uygun bir model bulup alırım sanırım. Ya da aliexpress’ten de sipariş verebilirim duruma göre. Önerilere açığım
Antrenmanlarıma 2020’de daha sıkı uymayı hedefliyorum. Şansa bu sene Ankara’da havalar çok da kötü değil, en azından geceleri pek yağmur yok, yağsa bile şakır şakır değil. O yüzden ölü sezon şimdilik kötü geçmiyor (ah bir de sakatlıklar olmasa). İşi biraz daha ciddiye alıp, bahane üretmeden ayda en az 50K koşmak gibi bir hedefim var. Başlandıç seviyesi için az ise tavsiye üzerine yükseltebilirim.
Uzun lafın kısası, yağmurluğu da temin edince, şakır şakır yağmur yağmadıkça, her akşam koşuya çıkabilirim gibi görünüyor