Oakley Meta Vanguard Hakkında Görüşleriniz?

Merhaba arkadaşlar,

Çıktığı günden beri akıllı gözlük v2 olarak piyasaya sunulan Oakley Meta Vanguard gözlüklerini takipteyim. Aşağıda uzunca bir değerlendirme linki de mevcut fakat kullanan arkadaşların birebir tecrübelerini ya da görüşlerini dinlemeyi yeğlerim. Konu hakkında görüşleriniz?

1 Beğeni

Almayı düşünüyordum ama pil süresi konusunda kötü geri bildirimler var sanki bir nesil daha geçmesi gerekiyor.

2 Beğeni

Maraton boyunca dayandığı videolar var pil olarak ama hemfikirim sanki bir nesil daha geçmeli. Açıkçası bence en olması gereken özellik anlık verilerin gözlük camına yansıtılabilmesiydi, o zaman gerçekten almayı düşünürdüm. Saate bakma derdinden kurtulurduk :slight_smile:

1 Beğeni

hikayeleri takip ederseniz valencia da kullanan bir arkadasin cektigi videolar. Baya memnundu kendisi…

2 Beğeni

Oakley değil ama Ray-Ban Meta sahibiyim bir yıldan fazla bir süredir. Haliyle ilk nesil bendeki. Parça parça video kaydı aldığım ve bolca fotoğraf çektiğim kısa-orta mesafe koşularımda şarjı rahatlıkla yetiyor ama 4-5 saati geçen sürelerde ise elbette kullanıma da bağlı olarak şarjı etme ihtiyacı doğabiliyor. Trail çantasında şarj kabını da taşımak gerekebiliyor o yüzden. 15-20 dakika şarj ile %50’yi buluyor tekrar.

Doğada, trail koşularında (hele ellerde baton da varsa) ve bisiklet sürerken kullanmak büyük keyif. Sesli komutları ikiletmeden algılıyor. Bu yıl içerisinde iki trail yarışında ve bir de yol yarışında kullandım. Müzik dinlemedim, sadece görüntü aldım. Hiçbirinde yarış sırasında şarj etmem gerekmedi. Ama dediğim gibi tamamen kullanım yoğunluğuna bağlı bir durum.

Videoların kalitesi çok iyi ama fotoğrafların renkleri biraz yapay (işlenmiş) bir sonuç veriyor. Bir de Ray-Ban günlük kullanım amaçlı tasarlandığı için koşulardaki düşme, terleme, çizilme vb. risk durumlarından dolayı dikkatli kullanmak gerekiyor. Oakley bu açıdan daha geniş imkanlar sunabilir.

6 Beğeni