Nnormal Training Insights

Merhabalar, bugün gelen bir haberle haberdar olduğum bir uygulamaya kaydoldum. Sözkonusu Killian olduğu için faydası olabileceğini düşünüyorum. Nnormal Training Insights a hedef yarışlarınızı giriyorsunuz. Bir süre sonra bize 20 hafta boyunca fikir vereceğini vaad ediyor uygulama. Özellikle trail sevenlerin hoşuna gidebilir uygulama. Birbirine yakın tarihlere yarış girilmesine izin verilmiyor.



Tabi uygulama bir hesap oluşturmanızı istiyor:
Ben mailden gelen linke tıklamıştım ama buraya kopyalanmıyor. Nnormal Training Insights olarak aratıp devam edilebilir belki. Ben denediğimde mağaza ismi falan çıktı.

Not: sanırım Nnormal ayakkabı alınca bu uygulamayı bir şekilde kullanıyorsunuz. Nasıl validation yapıyorlar henüz anlamış değilim.

Böyle de sadece sınırlı kişinin girebildiği uygulamaya herkes girebiliyor gibi yazmış oldum ama amacım herkesin faydalanmasıydı. Kafa karışıklığı oldu.

4 Beğeni

Merhabalar,

Şöyle bir kampanya yapıldı geçtiğimiz haftalarda. Bir çift NNormal ayakkabı satın aldığında, 20 hafta boyunca ücretsiz olarak Training Insights prgmı verdi. Fakat başvurmak için son tarih 31.12.2023 idi.

https://www.instagram.com/p/CzqSL90qbK8/?igsh=MXVkNG9nbm5oNmx2Zg==

Bence devamı gelecektir. :wink:

3 Beğeni