Nike vomero ilk koşuda hüsran

Merhabalar. Koşuya ilk başladığımda basic seviye asics ler yetmedi, sonrasında internetten aldığım nike pegasus 6’ dan çok memnun kaldım fakat 500 km sonrası yastıklaması bozuldu, hatta ayaklarımda su toplamaları başladı, çok tecrübeli değilim ama okuduğum kadarıyla daha uzun süre dayanması gerekirdi sanırım. Kabus gibi olan fiyatlara rağmen pegasusun yeni serisini almak için gittiğim nike mağazasındaki bir arkadaşın yönlendirmesiyle vomero air zoom 16 aldım. Çok para verdiğim için 2 hafta giymeye kıyamadım. Dün ilk kez giydim. 12 k koşacaktım ama ayakkabı ayak iç tarafını vurduğu için koşuyu 6 k da bırakmak zorunda kaldım. Şimdi ne yapmayalım? Mağaza yardımcı olur mu yoksa ayakkabıya bir işlem mi yapmalıyım?

1 Beğeni

Vomero serisi neutral basışa uygun bir seri. Yani içe ya da dışa basanlar için değil düz basanlar için. Siz ayakkabı içten vurdu deyince, acaba içe basan bir ayak yapınız var da düz basana uygun bir ayakkabı aldığınız için böyle mi oldu diye düşündüm.

Bunun en radikal çözümü bir Nike mağazasında basış analizi yaptırmak. En son Zorlu Nike 'da yapıyorlardı.

2 Beğeni

Teşekkürler, içe basma olabilir gerçekten.

İnternet sitesinde iade alıyor.Ben 2 defa ayakkabı iade ettim.50 km yakın koştuydum.Ayağıma vuruyordu.Resmî sitesinde hangi sebebden olursa olsun iade kabul ediyorlar.Mağazada iade politakası nasıl işliyor bilmiyorum

1 Beğeni

TÜRKİYE Nike Tüketici Hizmetleri
+90 2123650490

NIKE Türkiye Esentepe Mah. Büyükdere Cad. No:175 Levent 34394 Şişli/İstanbul
+90 850 723 6453

İki hafta fazla ama aldığınız mağaza ve 2.telefon numarasından bilgi alabilirsiniz.

4 Beğeni

Nike.com iade alıyor ama mağazaların aldığını sanmıyorum. Bence ilk denemede karar vermeyin. Sonuçta yeni bir ayakkabı. Yarışlara ilk kez giydiğiniz ayakkabı ile katılmayın denmesinin de arkasında benzer neden var.

Pegasus 36 güzel bir seriydi, bende 1000K’yı devirdi. Vomero 16’da tasarım olarak önceki serileri kadar cezbetmese de Nike’ın iddaalı, üst seri ayakkabılarından. Pegasus ile de arasında ciddi kalıp farkı yok bence. 2 seri Vomero, 5 seri Pegasus eskittim. :slight_smile: Bence hemen pes etmeyin :slight_smile:

3 Beğeni

Mağazadan aldım, iade almıyorlar.

1 Beğeni

Fatih Bey verdiğiniz telefon numaraları için teşekkür ederim, görüştüm, ayakkabıyı mağazaya götürücem, değerlendirilecek, bakalım ne olacak.

1 Beğeni

Bunu bildiğim iyi oldu.Mağazada dener internetten alırım.

2 Beğeni

Ayak ve ayakkabinin birbirlerine alismasi icin biraz zaman gerekir. Ilk kez giyilen ayakkabi ile kosuya cikmak bence dogru degil. Ayakkabiyi birkac kez gun icinde giyip duruma bakabilirsiniz.

Rahatsizlik devam ederse ve Nike iade almazsa ayaktaki sorunlu noktalara yara bandi yapistirmak bir cozum olabilir.

3 Beğeni

Nike com ile yaptığım telefon görüşmesinde 6 ay garanti verdiklerini ve siteden alınan ürünleri koşulsuz geri aldıklarını söylediler. Ben de artık oradan alışveriş yapmayı düşünüyorum.

2 Beğeni

Zaten güzel indirimler oluyor, outlet mağazalarından ucuza geliyor. Mağazalara gelmeyen bir çok modeli de bulabiliyorsunuz.

3 Beğeni

numarası kaç acaba? satmayı düşünürseniz takım arkadaşlarımdan bir tanesine alabiliriz.

Merhaba, yürüyüşlerde kullanmaya başladım, satmayı düşünmüyorum. İyi günler dilerim.