Nike Vaporfly – ((Satıldı))

Merhabalar nike’in kendi resmi sitesinden indirimli olarak satın aldım. Kendi numaram olan 43 kalmadığı için 42,5 aldım ama ayağıma biraz küçük geldi. Hiç kullanılmadı, orjinal paket içeriği eksiksiz olarak teslim edilecektir. Kayseri içi elden teslim edebilirim.

2 Beğeni

Kalıbı nasıl acaba normalde 42.5 giyiyorum ama emin olamadım. Fiyat ne kadar bir de Türkiye garantisi oluyor mu yurtdışı ürünlerin

Merhaba normalde 42,5 giyiyorsanız tam olacaktır. kalıbında bir farklılık yok. ürün nike türkiye garantisi altında. nike.com’dan alınan ürünlerde mağazalara göre garanti noktasında çok daha fazla esneklik sağlıyorlar. fiyat: 2.800TL

1 Beğeni

Merhaba, Nike hiç kullanmadığım için bir fikrim yok, siz bunu aldığınıza göre Nike ayakkabıların kullanım ömrünü yaklaşık olarak biliyor olmalısınız. Kullanım ömrü ortalama kaç KM’dir? Ben Salomon kullanıcısıyım ve 1.500-2.000 km arası gidiyor mesela.

Zühtü bey merhabalar ayakkabının ömrü noktasında; kullanıldığı zemin yapısı, basış tarzı, kullanım sıklığı vs gibi pek çok etmenler etki ettiği için net bir km vermek sizleri yanıltabilir. ama şunu da söylemem gerekir; bu ayakkabı dünyaca ünlü atletlerin arasında çok popüler ve çok fazla kullanılan üst düzey bir model olduğu için sağlamlığı noktasında soru işareti yoktur.

1 Beğeni

Anladım hocam çok teşekkür ederim bilgiler için. Ürünün fiyatı ürüne göre belki uygundur fakat benim bütçemi aşıyor maalesef size hayırlı satışlar

Rica ederim teşekkürler.

Merhaba hocam, telefon numarası paylaşabilir misiniz?

merhaba özelden paylaştım

Sanırım satıldı hocam

Aradık açmadın, gelip alalım dedik bahane ürettin, çok teklif geldi diye fiyat mı yükseldi dedin veuhtemelen daha yüksek bir fiyata sattın. Ayıptır ticaret ahlakına ters bir durumdur.

1 Beğeni

Ayakkabıyı daha yüksek bir fiyata veya herhangi bir fiyata satmadım, ben tüccar değilim. Afet bölgesindeki müsabık bir sporcu bana ulaştı ve durumunu anlattı. Herkesten daha çok ihtiyacı olduğunu gördüğüm için ayakkabıyı ona vermeyi uygun gördüm.

5 Beğeni