Nike Run uygulaması hakkında

Arkadaşlar merhaba,6 aylık bir sakatlık süresinden sonra yeniden yavaş yavaş koşmaya başlıyorum.4 yıldır kullandığım Nike run uygulamasında telefon galerime erişemiyorum..Koşu derecelerimi sosyal medyada paylaşıyordum.Bu sorunun çözümünü bilen veya başka bir uygulama tavsiye edebilecek olan var mı?Teşekkür ederim.

3 Beğeni

Ayarlar>uygulamalar>izin yöneticisinden uygulamaya galeriye ulaşması için izin ver. Telefondan telefona göre değişebilir uygulama muhtemelen galeriye ulaşma izni olmadığı için oluyor.

3 Beğeni

Olmuyor,her şeyi yaptım,uygulamayı yeniden yükledim gerekli izinleri verdim aça galeriye erişim yok.Sanırım uygulamada bu özelliği kaldırmışlar

2 Beğeni

@Ares meraktan nike run club yükledim…evde 40sn koşu başlattım, sona erdirdim, paylaş dedim…fotograf çekip üzerinde işlem yaptı,yani “galerideki bir fotografı seç, onun üzerinden işlem yap” diye bir şey göremedim.

Yolunda koşular.

6 Beğeni

Evet hocam galiba son güncellemeyle birlikte galeriye erişmi kapatmışlar.

2 Beğeni

Run Story uygulamasına bir göz atın. Sosyal medya postu oluşturmak için baya bir toolu var. Stravayla entegrasyonu var.

1 Beğeni

Ben galeriden fotoğraf seçip üzerine istatistikleri yazdırıp paylaşabiliyorum. Telefon iPhone 15 ProMax

4 Beğeni

Başka uygulama önerisi olarak Adidas, Sports Tracker ve Garmin de aynı işi yapıyor.

2 Beğeni