Nike React Miller 3 alınır mı?

Selamlar herkese, Nike’ın sitesinde gezinirken React Miller 3 modelinin indirime girdiğini gördüm. Daha önce bu modeli kullanmış birileri varsa pozitif veya negatif yönlerinden bahsederse sevinirim.

Teşekkürler.

Nike ın bol yastıklamalı, uzun koşu ayakkabısıdır.
Seveni boldur. Ben koşuda Nike giyebilen biri olamadım hiç, Nike sizin ayak yapınıza uygun ise, daha önce nike koşu ayakkabıları kullandıysanız, gayet alınabilir…

2 Beğeni

React Miler 2 —kullanıcısıyım, memnunum.

Bende düşünüyorum nike sitesinde kargo dahil 1550 TL gibi bir fiyat var. Ankara Natavega Nike’da bugun 1990 TL idi.Nike siteye, gönderim gümrük Vs konularında güvenebilirmiyiz bilmiyorum

1 çift ayakkabı alımda 150 Euro altında ise gümrük sorunu olmaz. Birkaç tane alımda toplam fiyata bakılıyor, yukarıdaki son yorumdan (en kötü) para iadesi yapıldığı anlaşılıyor.

Resmi Nike Sitesi. Nike TR olması gereken güvenilir site, forumda da buradan alışveriş yapanlar var.

2 Beğeni

Nike siteden aldığım react miller 3 yaklaşık 10 günde elime sorunsuz ulaştı eve kadar geldi bu siteyle ilgili soru sormuştum tecrübemi paylaşayım dedim.

1 Beğeni

Kendisiyle koştunuz mu, memnun kaldınız mı? :slight_smile:

2 Beğeni

Bugün 40 dk koşacağım. Daha önce dekotlon dan aldığım mavi run jf 500 ile koşuyorum hislerimi psylsşırım

Koşu mu bitirdim. Ayak tabanında az da olsa yanma vardı bu ayakkabı onu minimumuma indirdi tabana verdiği his olumlu 45 dk koştum hiçbir sorun çıkarmadı iyiki almışım dedirtti. Almadan önce Bi nike mağazasında deneyin derim.

2 Beğeni