Nike Invincible Run 3

Merhaba
Bence Nike en rahat spor ayakkabısı Invincible serisi
3.versiyonu piyasaya sunulmuş.Kardeşim Amsterdam’da haftaya gelecek.Aldırmak istiyorum.Çünkü dizimden menisküs ameliyatı oldum.Destek ve Yastıklama özelliği çok önemli oldu benim için.Sizce bu yeni versiyonu günlük hayatta kullanmak mantıklı mı?


2 Beğeni

Görüntüden çekiniyorsanız sağlığınız daha önemli başkalarının ne düşündüğünü önemsemeyin. Gündelik hayatta koşu ayakkabıları kullanılabilir.

2 Beğeni

Bazen Koşu Ayakkabısını yürüyüş olarak kullanmak doğru değil yorumları görüyorum.Sanırım onlar karbon plakalı koşu ayakkabıları.Örneğin Alphafly gibi

2 Beğeni


İlk versiyonu için konforlu, destekleyici, ortapetik dostu,içi değiştirilebilen,ağır insanların da giymesine uygun, yürüyüş için de giyilebileceği, hız arayanlara uygun olmadığı vs yazıyor.

(İlk versiyon için yorumlar)

Giydikten sonra, bir iki ay sonrasında da ayakkabıya dair yorumlarınızı, deneyiminizi eksik etmeyin :raising_hand_man:

3 Beğeni

Teşekkür ederim.Tabi memnuniyetle tecrübelerimi paylaşırım.Aklımda Asics Gel Nimbus 25 de var.İkisi de aynı dönemde satışa sunuldu.Açıkçası kararsızım ve yeni olduğu için yorum izlenim de çok yok

1 Beğeni

Ben nimbus 23 (eski versiyon) gunluk hayatta kullaniyorum. Yazlik olarak guzel ama cok hava gecirgen kisin avm de gezmiyorsaniz tavsiye etmem.

2 tane invincible run um var. 1 tane vardi yavas yavas omrunu tamamliyor diye indirimde iken bir tane daha aldim. Kutusunda duruyor. 3. Sunden de indirim gelince alirim muhtemelen. Kosu icin benim gibi agir kiloda (81 kilo) birileri icin cok konforlu ve en az kosu sonrasi agri yasadigim ayakkabi kesinlikle kosu icin tavsiye ederim. Gunluk hayatta kullanmiyorum cunku tabani fazla genis arabada zor oluyor takiliyor.

Nike daha dayanikli asicsler daha narin aykkabilar doye dusunuyorum

2 Beğeni

Merhaba ben İnvincible 2 modelini kullanıyorum çok rahat yastıklaması da çok güzel ama tek kusuru ıslak zeminde kayıyor biraz güvensiz hissettirdi beni

2 Beğeni

Islak zemin ve biraz? :slight_smile: Biraz tanımı oldukça yetersiz. Islak zemin ve sert dönüşleri, yokuş aşağı hızlanmayı aklınızdan bile geçirmeyin derim. Ama kuru zeminde çok rahat, dinlendirici, keyifli bir ayakkabı. 3.seriyi denemek için sabırsızlanıyorum ama önce mevcut invincible’larım ile 600k falan yapmalıyım.

3 Beğeni

nike epic react flyknit 2 kullanmıştım en son.
adidas ultraboost tan bile daha rahat geldi bana günlük kullanımda. giyip çıkarması çok kolay mesela

invincible 3 daha da iyidir mutlaka.
ne zaman indirim yapar nike acaba? belli dönemleri oluyor mu?

2 Beğeni