Mio Alpha’nın bilekten nabız ölçer saatini kullanıyorum ama pekte memnun sayılmam. Cihaz soğuk ve sıcak havalarda saçmalamaya başlıyor. O yüzden bilekten nabız ölçerler kadar kullanışlı olmasalarda doğru sonuç almak için göğüs kemerli bir saat almak istiyorum. Mio Alpha’nın android telefonlardaki uygulaması üzerinden nabız,kalori,km vb.bilgilerimi anlık olarak görebiliyorum. Aynı şekilde kullanabileceğim Androit telefonlarla uyumlu (özellikle Samsung Shealth ile)göğüs kemerli bir nabız saati tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı? Bu göğüs kemerli saatler havuzda işe yarıyor mu?
Wahoo nun sayfasindan herhangi birini alabilirsin. Eger garmin gibi detayli bilgi istiyorsan “Tickr Run” tavsiye ederim. Bluetooth veriyolu kullanir. Linkten gorebilecegin gibi bir cok uygulama ile uygundur. Kendilerininde kosu ve diger sporlar ile ilgili guzel uygulamalari vardir.
Polar RC3 GPS kullanıyorum, dahili gps ve bir çok özelliği mevcut fakat bazı özellikler açısından Garmin kadar yeterli gibi gelmiyor bana, amacım kısa 15-20 km lik koşulara başlamak, nasıl bir saat daha iyi olur elimde ki saati tutmak daha faydalı mıdır ? Bunun yerine kıyafet ,ayakkabı yatırımları mı yapmalıyım ?
1 Beğeni