Suunto ocean dalış bilgisyarımı koşu kürek gibi pek çok sporda da kullanıyorum Suunto nabız bandı kullananlar var mı ?ya da başka bir marka nabız bandı önerisi de olabilir. Kullanıcı dönüşlerine ihtiyacım var
Suunto Race saatim ile Dechatlon’un HRM nabız bandını kullanmaya başladım. İlk izlenimlerim çok olumlu. Hesaplı bir tercih olması da cezbedici oldu benim için.
Uzun yıllardır suunto göğüs bandı kullanıyorum
Hocam uzun süreli kullanımda görüş yazarsanız sevinirim. Daha önce kullandım Decathlon nabız bandı bağlantı kopması oluyordu. Çalışanlar o seride sıkıntı olduğunu söylemişti.
Selamlar,
Forumda Suunto Amiral Saatler konusunda yazmistim Suunto Nabiz banti ile alakali, kisaca ozet gecmem gerekirse en azindan bende Suunto nabiz bantinda sinifta kaldi. 1 sene sonunda yururken nabiz 205 gosterirken kosarken once 190 sonra bir anda 65 sonra 150 sonra 100 gibi sapitmalar yasadi. Sorunun pilden oldugunu dusundum, degistirdim, 3-5 antrenman normale dondu sonra yine sapitti, en sonunda sorunun kemerden olabilecegini dusundum, kemer yasadigim ulkede ayri bulamadigim icin ucuz yollu Coospo marka usb’den sarj edilebilen bir modele gectim. 1-2 aydir kullaniyorum ve cok memnunum, bu kadar sure icinde defalarca kullandim ve ilk defa bugun sarj ettim, nabiz olcumunde ani degisiklikler yok. Suunto nabiz olcer gibi suya dayanikli degil, o yuzden bu model size uygun olmayacaktir.
Coospo markaya bakacağım ben koşu ve kürek için band arayışındayım tüplü dalışta kullanmayacağım için ilgimi çekti,decathon ile ilgili de birkaç dönüş daha olursa sevinirim kopma sorunu genel mi acaba
Ben uzun suredir Decathlon nabiz bandi kullaniyorum garmin fenix 6x ile herhangi bir sorun yasamadim pilini birkac kez degistim
bunun yaninda yakin zamanda coospo hw9 kol bandi aldim bisiklet ve fitness ant denedim sapitma veya yanlis olcme tarzi birsey yasamdim ancak intv veya hiit tarzi ant denemedim suya dayanikli diye geciyor çin mali ortaninn ustu urunlerden
Arkadaşlar bir sorun kaynaklı konuyu hortlatıyorum.
Suunto nabız bandımın pili bitti ve aynı marka pil bulup taktım. Şimdi bağlantı kur akta zorlanıyor. Aktivite esnasında çoğu zaman ölçemiyor. Başına daha çnce gelen çözüm bulan oldu mu?
Özellikle pil değişimi sonrası koşuda bilekten ölçümü kapattım. Şimdi arada bir görüyorum nabzı saatte
Stravada koşu yapar gibi kayıt açtığında telefondan kalp atımı görebiliyor musun?Sanki bağlantı sorunu yok, bağlanabilmişsin ama gögüs bandında pilin yuvasında temassızlık olabilir?
Evet bağlanıyor ama eskisi kadar hızlı bağlanamıyor biraz bekliyor ve sonrasonda 2-3 dk bir bağlantı kopuyor geri geliyor
Daha ustlerde yorum yazmistim, sonrasinda sorunun eskimis olan kemerde oldugunu dusunerek orijinal olmayan kemer siparis ettim. Son 2 aydir eskisi gibi nabiz bantini kullaniyorum, sorun cikmadi. Belki baglanti sorunu kemer Ile alakalidir, imkan varsa degisik bir kemer Ile deneseniz.
Buna hangi kemerler uyar bilemiyorum yani verileri aktaran yuvarlak kısım her kemere uymayabilir