Mizuno Koşu Ayakkabısı

Mızuno koşu ayakkabısı almak istiyorum, bu ayakkabı hakkında deneyimi olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?

Saffet Bey sorunuzu biraz daha daraltırsanız daha net bir cevap alabilirsiniz. :pray:

Arazi - Yol, neyi merak ettiğiniz gibi.

Ben kullanmadım sadece bilgi verebilecek arkadaşlara yardımcı olması açısından ekleme yapmak istedim.

4 Beğeni

Uzun mesafe koşuyorum, maraton, yarı maraton. Yol koşuları için

2 Beğeni

Merhaba,

1,5 yıl, 1250 km. kadar Mizuno Wave Inspire 18’le koştum. Genelde antrenman ayakkabısı olarak kullandım ve gayet memnundum. Tabi artık emekliliği geldiği için pek rahat hissettirmiyor, tabanı sertleşti gibi hissediyorum. Ama hala ara sıra kısa koşularda kullanıyorum. Yani en azından dayanıklı diyebilirim. Ama genelde yarışlarda kullandığım Asics Gel Kayano 29/30 lar kadar rahat değildi.

Yarı maraton civarı mesafelerde de kullandım, herhangi bir rahatsızlık hissetmedim.

3 Beğeni

Bende wave rider 26 ve wave sky 7 kullanıyorum. Sky 7 ağır bir ayakkabı rider 26 ise çok iyi bir yastıklamaya sahip ama yüksek droplu bir ayakkabı. Bu sebeple ikiside günlük antrenman / jogging ya da düşük tempolu uzunların ayakkabısı gibi. Söylendiği gibi dayanıklı ayakkabılar. Nike ve asicste 44e denk gelen 28cm mizunoda 43e denk gelir. Alırken beden tablosunu mutlaka inceleyin.

3 Beğeni

Son on yıldır en çok kullandığım ayakkabı Wave Rider serisi. 19. Versiyonundan 26. Versiyona kadar kullandım. Tek bir ayakkabım olsun her yerde her şartta her hızda giyeyim derseniz Wave Rider’ın herhangi bir versiyonunu deneyin derdim. Uzun koşularımda biraz konfor daha fazla tepkime arıyorum daha hızlı koşacağım derseniz Wave Sky’a bir gözatın. Sadece yarışlarda kullanacaksanız Rebellion Pro öneriliyor ama hiç kullanmadım.

1 Beğeni

Fırsat bulmuşken ben de sorayım. Horizon 6 ve Daichi modellerini kullananlar var mı? memnun musunuz? Horizon6 vs Kayano 29 vs Nike structure 19-23-24 karşılaştırmasını yapacak tecrübeniz var mı?

Teşekkürler.

3 Beğeni

Kayano 29 o serinin (kayano ) en berbat ayakkabısı .Hiç tavsiye etmem.30 da iyi deyil Bulabilirsen 28 al çok rahat edersin .Kayano için söylüyorum.

3 Beğeni