Merrell Belgrad Ultra (Hakkımız yenildi)

edit: videoyu sildim. Bağlı bulunduğum şirket adına organizasyona katıldığım için, açıkçası başım ağrısın istemiyorum. Kendi adıma bu organizasyon ailesine bir daha katılmayacağım.

11 Beğeni

Geçmiş olsun. Artık bedava bile olsa seçici olmak lazım ki olur/olmaz yerlerce ve kişilerce yarış adı altında yapılan organizasyonlar prim yapamasın.

4 Beğeni

Bir işte mutlaka sorun olacağını garantileyen sözcükler. Hallederiz, sorun olmaz, ya bir şekilde çözeriz vb. Hangi iş veya durumda olursa olsun bu ülkede hayır cevabı vermek bu kadar mı zor. Hallederiz cevabını alınca hemen uzaklaşmak zorunda kalıyorum. :sweat_smile: Ama belirsizlik içinde kalmak da çok zor.

5 Beğeni

Muhtemel sorun kaynağı yazışmaları yaptığınız kişilerle kuralları koyup uygulayanların aynı kişiler olmaması. Şimdi olacak kıvırmayı anlatayım: Biz katılabilirsiniz dedik ama bu şekilde ödül alabilirsiniz demedik. Bu şekilde ödül alsaydınız metinde yer almasına rağmen on kişiden az olduğunuz için rakip itiraz edecekti.

8 Beğeni

Kesinlikle. Aslında o an fark etmeliydik ama hayatı tam öğrenemedik herhalde :slight_smile:

Ben bu açıklamanın geleceğinden yüzde yüz eminim. Zor iş gerçekten birincilik verilen belediye iştirakına da bize de ikna edici çözüm bulmak imkansız gibi bir şey.

2 Beğeni

Takımlar en az 10 kişiden oluşur demişler;10’u da koşacak dememişler ki (paralı değilse 1-2 kişi de listeye eklenip başlamazdı).
(Zaten 10.kişiyi de bulmuşsunuz, o listeye eklenememiş.)

https://www.racetecresults.com/Teams.aspx?CId=19782&RId=103

Şirket sıralamasında 11 denen şirket 10, 15 denen şirket 10 kişi, 14 denen şirket 13 kişi yarışmış.

İlk 3’ün sürelerini aritmetik ortalaması alınmış. Hak yeme kısmı “yarış kuralı ile sorun olmaz diyen organizasyon” arasındaki duruma bakılırsa, yanıltma demek daha doğru.Yanıltma da hoş değil, keşke sıkı koşucular olduğunu bilselermiş :slight_smile: (bu noktaya geleceğini beklemeleri jog atıp gideceksiniz sanmışların göstergesi).

Birincilikten daha büyük olan hayat dersi teselli.
Not:10 kişinin altında birkaç takım daha var.Yarışabilirsiniz ama 10 kişi altındaki şirketler için sıralama yapılmaz demek ne kadar zor olabilir?Şirket koşucuları en az 10 kişiden oluşacak diyorsan 5-7 kişilik şirketleri rakım olarak alma.

5 Beğeni

Yarışabilirsiniz ama kürsü olmaz demeleri hiç mantıklı değil. Çünkü zaten kayıt süresi içinde kontenjanlar açıkken biz bunu yapabiliyoruz. Organizasyon kişilere tek tek yarışabilirsiniz diye izin vermiyor. Burada da aynı durum geçerli. Herhangi bir organizasyona aynı ekipten kişiler zaten katılıyoruz ve zaten yarışıyoruz.
Burada takım olarak yarışabilirsiniz demenin net bir şekilde manası kapsamı belli diye düşünüyorum. Aman ya bişey olmaz dediler. Sonra kriz çıkınca da olayı yönetemediler.

2 Beğeni

@ggg Kürsüye çıkamadınız ama çok daha ötesini yaptığınızı,çok daha faydalı olduğunuzu düşünüyorum Paylaşımınız bizden sonraki nesillere ders olmalı Kürsüden ziyade İşin adaletinde,sporun,sportmenliğin böyle harcanmasının sizi üzdüğünü düşünmekteyim Performansın emeğin böyle harcandığı bir kürsüye para verilse çıkılmaz

5 Beğeni

Geçmiş olsun kardeşim

4 Beğeni