Merrell ayakkabı

arkadaşlar indirimden merrell moab flight ayakkabı aldım çokta rahat içîme sindi sağlam bir yapıya sahip genelde uzun yürüyüşler yaparım yani şehir kullanımında bu vibram taban hemen erirmi yoksa iademi edeyim tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim

arazi koşu ayakkabısıdır. vibram taban tutunmayı arttırır, tabanında sert dişler vardır. düz zeminde batarak rahatsız etmiyorsa yürüyüş için kullanabilirsiniz ama asıl amacı bu değil. dişler erise de düz vibram tabanlı ayakkabıya dönüşür.

2 Beğeni

Hocam moab flight da cok derin disler yok oyle eriyecek kadar da agresif degil bana kalirsa hayirli olsun guzel gunlerde kullanin :slight_smile:

1 Beğeni

Ayakkabının ıslak zeminde yer döşemesi karolarda aşırı kaydığını fark ettim yani vibram tabana sahip bu denli kayması normalmi bu ayakkabının

daha önce de dediğim gibi tırnaklardan dolayı düz zeminde yere değen yüzey alanınız çok düşük olduğundan sürtünme ve tutunma o kadar az olacaktır. o tırnaklar kara,toprağa,çamura gömülmek için var. altı neredeyse dümdüz olan yol koşu ayakkabısı vibram olmasa bile daha çok tutunacaktır. merrell de dişler eridikçe daha çok tutunur sanırım.

1 Beğeni


Arkadaşlar 2 kez giydim ve topuk kısmında bu şekilde bir deforme oluştu flodan almıştım 1,5ay oldu nasıl bir hakkım olabilir acayip canım sıkıldı yani koşucu vs değilim bu kadar dayanıksız olamaz diye düşünüyorum nasır vs yok topuklarımda

Garanti kapsamında incelemeye aldığınız yere götürün, büyük ihtimal gelen olumsuz yanıtı, fotografları e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine şikayet edin.(pdf formatında 4mb büyüklüğünü geçmeyecek şekilde ek)

Burada “tüketici” yazarak tüketicinin korunması hakkında kanuna erişip “ayıplı mallar” başlığını dahil detayları okuyabilirsiniz.

1 Beğeni