Merrell Agility Peak 5 Problem

Merhaba yaklaşık 7 ay önce aldığım Merrell Agility Peak 5 ayakkabılarım ne yazık ki üst yan taraflarından yırtıldı daha önce bu durumu yaşayan var mı inceleme için göndereceğim ama bana ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Bu fiyatlara ayakkabı bulmam artık çok zor nasıl bir yol izlemeliyim. Değişime (İadeye) onay gelirse üst model talebim (Peak 6) mümkün müdür ? Buraya yazmamdaki amaç daha önce bu tip prosedürle karşılaşan mutlaka olmuştur nasıl bir yol çizmem lazım fikir almak adına yazdım. Bu arada hem satın aldığım İntersport mağazasına hem de Merrell Türkiye ye mail attım inceleme için göndermemi söylediler.

1 Beğeni

Benimkilerin de tabanı çok çabuk aşınmıştı. Sizinkilerde de benzer bir durum görüyorum tabanda.
Üst kısımdaki yırtıklar bende henüz oluşmadı ama aldığım günden beri oradan açılabileceğini tahmin ediyordum. Ortadaki koyu renkli kauçuk/deri benzeri sert kısım kenardaki o delikli kumaş kısmı baskılıyor ve kıvrılmasına neden oluyor. Kullanmadığınız zamanlarda ayakkabının içine doğru bir kağıt parçasını yumak yaparak koymanın yararlı olacağını düşünüyorum.

1 Beğeni

Cevabınız için teşekkürler peki siz iade etmeyi düşünmediniz mi ? Bence trail ayakkabısı için ikisi de (Tabanın çabuk aşınması ve üst kısmın yırtılması) büyük kusur.

Uğraşmak istemedim açıkçası. Zaten sadece antrenmanlarda kullanıyorum. Uzun zaman önce görece de uygun bir fiyata almıştım.

Diğer başlıktaki mesajımda belirttiğim gibi taban aşınmasının tüm Vibram tabanlı ayakkabıların sorunu olduğunu düşünüyorum. Sonrasında henüz kısa süreli kullandığım Hoka Speedgoat 5’te de çok erken başladı taban aşınması. Asics ve Nike gibi markalarda ise neredeyse 1000 km’yi geçtikten sonra oluyor bu aşınmalar ve üstelik ufalanma şeklinde olmuyor.

2 Beğeni