Merhabalar - Araniza yeni katildim

Herkese Moskova’dan selamlar!

Adim Orkun, 48 yasindayim, 2004’ten beri Moskova’da yasiyorum. Boyum 1.74 kilom 81 (son 8 senedir Body Building yaptigim icin kilolu gibi gorunsem de kas kutlem fazla)
Son 2 aya kadar 8 sene boyunca haftanin 5 gunu body building, son 3 yildir ise haftada 1 kere (pazar sabahlari kosu ekibimizle) 15-21k kosulari yapiyordum. Son 2 aydir Body Building’i epey azalttim ve kosmaya daha cok odaklandim.
Pandemide spor salonlari kapandigi icin yavas yavas basladigim kosulara yasadigim bolgedeki kosucularla tanistiktan sonra her pazar sabah yaz kis, bayram seyran demeden pazar uzunlari kosuyoruz. Bugune kadar kendi organize ettigimiz ve resmi yaris olamayan 2 maratonu kostum, ucuncusu onumuzdeki pazar (23/04/2023) olacak ve bende 06.30 gurunda pacer olarak arkadaslarima yardimci olmaya calisacagim.
Forumu tamamen sans eseri buldum, konular arasinda gezerken epey faydali bilgilere ulastim, emegi gecen ve bilgi paylasan herkese tesekkurler ederim. Bende ilerleyen zamanlarda bilgim dahilinde yardimci olmaya calisacagim.

Strava adresim : Strava Runner Profile | Orkun A

Yeniden araniza hos geldim, herkese sakatliktan uzak mutlu ve saglikli gunler dilerim.

19 Beğeni

Aramıza hoşgeldin Orkun. Seni saygıyla selamlıyoruz.

2 Beğeni

Hoşgeldiniz. 23 Nisan sonrası belki bir rapor yazmak istersiniz.

2 Beğeni

Tesekkurler, saygilar bizden

1 Beğeni

Tesekkurler. Kosunun anlamli bir gune denk geldigini yeni farkettim, mutlaka kosu esnasinda yasadiklarimi paylasirim.

2 Beğeni

Hoşgeldiniz. Hemen takip ettim sizi siz de geri dönmüşsünüz sağolun.

Ben de sizin gibi yeni sayılırım foruma bütün koşularımı strava’da logluyorum.

Bu arada simanız çok tanıdık belki daha önce karşılaşmışızdır. :grin:

3 Beğeni

2004 ten beri Turkiyeye 4-5 senede bir tatile geliyorum 10-15 gunlugune. Belki 2004 oncesi santiyelerden birinde karsilasmis olabiliriz :slight_smile:

3 Beğeni

Hoşgeldiniz. Umarım koşacağınız maratonu kazasız belasız halledersiniz. Rusya baya soğuk bir ülke acaba aşırı soğuk havalarda koşmak nasıl bir deneyim? Deneyimlerinizi okumak isteriz :slight_smile:

2 Beğeni

Tesekkurler, umarim sag dizimdeki agri nuksetmez, yaris olmadigi icin rahat biter diye dusunuyorum. Her ihtimale karsi sogutucu spreyi yanima alacagim agri durumunda durup sprey Ile gecistiririm.

Kisin kosmayi daha cok seviyorum ben, ozellikle - 20 ve uzeri cok keyifli benim icin kosmak. Bu sene - 25 ye(hissedilen - 27) kostum, gectigimiz yillarda rekorum hissedilen - 30. ilk kar yagdigindan eriyene kadar salomon spike cross 5 gtx civili modelini kullaniyorum. Ozellikle buzda kosmak cok keyifli bu ayakkabi Ile. Uygun ekipmanla kisin kosmak yaz kosularina gore tercihim. Son 3 senedir kisin neredeyse kosmadigim hafta yok. Her yil 1ocak sabahi 09.00 da evimin yanindaki parkta arkadaslarla yari maraton kosmayi gelenek haline getirdik.

2 Beğeni

Çok güzel cidden. Ben de soğuk şartlarda koşmayı tercih ediyorum tabii soğuk anlayışımız çok farklıdır büyük ihtimal :smiley:

1 Beğeni

Tabi bizde durum biraz farkli. Genelde Ekimde Hava sogur, hatta kar yagar, Mart ortasi - sonuna kadar kar yerde kalir. Nisan ve mayis o kadar sicak olmasa da kar erir. Ruzgar olmadigi surece her turlu eksi Hava sicakligi benim kosmayi sevdigim havalar.

2 Beğeni