Markaların koşu ürünleri

Merhaba,

Bugüne kadar antrenman kıyafeti olarak nike ve asics tercih ediyordum fakat ülkemizde bulunan ürün çeşitliliği beni adidas a itti. Öncelikle nike ve asicsde de ürünlerin tamamının polyester ve koşuya uygun olduğunu belirtmeliyim yani ürün kalştesi yaptığımız işe uygun. Fakat özellikle tsört ve koşu atletlerindeki renkler , üzerlerindeki işaretler benim zevkime hiç uygun gelmiyor. Daha önceleri adidas ın 3 çizgi çirkinliğinden dolabımı zamanla komple değiştirmiş ve elimdekileri ihtiyacı olan sporcu arkadaşlarıma dağıtmıştım.

Adidas ın en azından türkiye in ürünlerinin yol koşusu anlamında daha uygun olduğunu görüyorum. Mesela nike ın trail serisi hem ayakkabı hem kıyafet olarak çık başarılı. Adidas ın trail ürünleri çok kısıtlı olduğunu düşünüyorum.

Buraya kadar gereksiz yere kendi zevklerimden bahsetmiş olabilirim ama sizinde bu konuda fikrinizi merak ediyorum.

4 Beğeni

Ben uzun süredir ekipman konusuna biraz fiyat performans olarak bakıyorum kendi adıma. Ayakkabılar hariç. İsmi bilinen markaların ayakkabı dışındaki giyim ve aksesuar ürünleri biraz uçuk fiyatlı geliyor bana.

Ayak numarasının büyüklüğü sebebiyle koşu ve günlük kullanımlar için yıllarca Nike’ın ayakkabılarını kullandım. Dış mekan koşusu ve hakemlik yaptığım yıllarda air taban iç mekan ayakkabıları, basketbol ayakkabıları gibi birçok modeli kullandım. Günlük kullanım için aldığım modeller de beni çok uzun süreler götürdü. O zamanın Pro Combat içlik serisi (hala aynı isimde mi bilmiyorum) hala kullandığım kıyafetlerim arasında. Genel olarak bu marka beni hiç üzmedi.

Adidas markasını hiçbir zaman sevemedim. Günlük kullanım için Superstar modelini de kullandım, başka bir casual modelini de. İkisi de ayağımda parçalandı herhangi yanlış bir kullanımım olmamasına rağmen. Marka ikisinin de arkasında durmadı. O gün bugündür Adidas’ın hiçbir ayakkabısını almıyorum. Uzun süre kullandığım iki parça kıyafeti var sadece.

Ayakkabıda Asics ve Mizuno markasını yeni yeni deneyimliyorum. Yol koşusu tarafında ikisinden de çok memnunum. Özellikle Asics’in diğer ekipmanlarını da denemek istiyorum. Kullandığım diğer ekipmanların tümü içinse ilk baktığım yer Dechatlon oluyor. Trail ayakkabımı da buradan aldım. Hem beden, hem malzeme hem de renk çeşitliliği konusunda bence diğer markaların önünde. Satın alım ve iade süreçlerini de oldukça başarılı buluyorum ek olarak.

6 Beğeni

Decathlon konusunda size katılıyorum nike adidas ve puma nın pazar payına müthiş darbe vurdu. Özellikle aksesuar anlamında Decathlon dan sonra ufo gören masum köylüler gibi saldırdık herşeye türkiyede. Önceden vay be millet neler kullanıyor dediğimiz ürünler decathlon sayesinde ulaşılabilir oldu.

Ben de hentbol hakemiyim hakemliğşmde ve oyunculuk yıllarımda Adidas markası öyle bir yaygındı ki başka marka bilmezdik. Bizim için en iyisiydi.

Sonraları adidas ın göze göze soktuğu belden ayağa kadar olan çizgileri body ekrem yaptı herkesi sokaklarda :slight_smile:

Şimdi ise adizero ürünlerindeki çizgilerden vazgeçmişlik hoşuma gidiyor

4 Beğeni

Fiyat performans olmasına bakıyorum ben özellikle. O markaların fiyatları biraz tuzlu geldiği, ve biraz da tatlı su koşucusu olduğum için Decathlon ürünlerinden öteye çok geçmiyorum. Ha pazardan aldığım 2 liralık naylon çorap ve 50 liralık lastikli tişörtle İda Ultra yarım bitirdiğim de var. Parlak turuncu çoraplar Decathlon çoraplarına göre renklerini daha hızlı kaybetti diyebilirim. Tişörtte çantanın sürtünmesi ile vs. biraz tüylendi ama fiyatına göre işini yaptı yine.
Ayakkabı tarafına yatırım yapmak istiyorum aslında, ayaklarım biraz sıkıntılı ama Asics’in ayak ölçümü yapan yerleri vs. burada yok. Gidip onu yaptırana kadar da Decathlon’dan alıyorum geçiyorum. Bir kez ayak içi desteğini beğendim diye bir North Face ayakkabı aldım, o da çok rahat olmasına rağmen ayağımın ön kısmında ayakkabı duvarı ile zeminin birleşim yerinde ayağımın su toplamasına sebep oluyordu. Ona da şu fırına atılan altlıklardan alıp bir altlık yaptım, ağır bir ayakkabı olmasına rağmen çok az bir hasarla İda Ultra halfi atlattım. Önceki sene Decathlon ayakkabıları yarışın çoğunda yağmur da yağmasını etkisiyle ayaklarımı mahvetmişti, baloncuk olmuştu her yerleri. :slight_smile:

3 Beğeni

Son yıllarda Adidasın koşu ürünlerinde fiyat ve performans dengesini iyi oturttuğunu düşünüyorum. Adiclub indirimleri ile beraber sezonda bile diğer marakalara göre muadil ayakkabılar daha uygun fiyata alınabiliyor. Geçmiş dönemde hiç adidas kullanmayan ağırlıklı olarak asics ve nike kullanan birisi olarak yeni ihtiyaçlarımı adidastan almaya başladım.

4 Beğeni

Adidas Own The Run koşu tshirt ve şortlarından memnunum. Sürtünmeden kaynaklı sıkıtılar bu ürünlerde yaşamıyorum. Amazon vb sitelerde uygun fiyat denk gelirse alıyorum :blush:

2 Beğeni

Merhaba, ben de sizden şort tavsiyesi almak istiyorum. Açıkçası fiyatlar yüksek buna rağmen yeterince rahat bir ürün bulmak zor oluyor. Tavsiyeleriniz var mı?

1 Beğeni

Trail mi yoksa yol koşusu için mi bir tavsiye isterseniz bir de yanınızda ne taşıyacağınız önemli. Ben yol koşularımda yanıma sadece ev anahtarını alıp çıkıyorum.Telefon ve softflak ı kol babdına takıyorum. Bu sebeple mümkün olan en hafif , cepsiz şortu tercih ediyorum yaz aylarında. Trailde ise yine aynı şort ve koşu kemeri takıyorum. Yanıtınıza ve bütçenize göre kullandığım birkaç önerim olabilir

2 Beğeni

Trail ağırlıklı koşuyorum ama her koşumda bel çantası ya da yelek kullanıyorum bu yüzden cebe ihtiyacım yok. Rahatlık benim için birinci planda. Şu an giydiğim şortlarda yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum. Şortlar neredeyse dizin tam üstünde, sert yokuşları tırmanırken beni rahatsız ediyor. Tamamen yukarıya sıyırmak gibi bir çözüme gidiyorum. Yani aradığım ilk özellik rahat olması. Kısa ya da split şortlar işe yarayabilir diye düşünüyorum. Bütçe öğrenci bütçesi maalesef :slightly_smiling_face: Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur benim için. Şimdiden teşekkürler.

Hocam ben adidas ankara nata vega dan 1300 liraya tam da bahsettiğiniz gibi bir şort aldım geçenlerde aşağıdaki, kesinlikle öneririm

https:// adidas. onelink. me/ihha?pid=AppSharePDP&af_dp=adidas%3A%2F%2Fproduct%2FIT3508&af_web_dp=https%3A%2F%2Fwww.adidas.com.tr%2Ftr%2Fultimate-heat.rdy-kosu-sortu%2FIT3508.html

1 Beğeni

https:// adidas. onelink. me/ihha?pid=AppSharePDP&af_dp=adidas%3A%2F%2Fproduct%2FJD9772&af_web_dp=https%3A%2F%2Fwww.adidas.com.tr%2Ftr%2Fown-the-run-sort%2FJD9772.html

Ben bu modeli tavsiye ederim.
Own the run ürünleri seviyorum

1 Beğeni

adidas Climacool Own the Run Colorblock Running Full-Zip Hooded Erkek Ceket su geçirmezlik var mı , bilginiz var mı

Çok teşekkürler @mavibulut @VLX

Bu yağmurluk değil rüzgarlık, sadece çok hafif yağmurda biraz kurtarır.

2 Beğeni

teşekkürler,Beni yanıltan kapşon detayı Yağmurluklarda olan daraltma lastiği klipsi var.

2 Beğeni