Merhaba ben runtalya da ilk kez maraton koşmayı düşünen ve bu konularda deneyimsiz biri olarak soruyorum maratonda bel ya da sırt çantası gerekli mi? gerekliyse(tahminim gerekli olduğu yönünde)hangi ürünleri önerirsiniz
Çok sık aralıklarla su masası olduğu için sırt çantasına ihtiyacınız yok yol maratonlarında.
Jel gibi gıdalarınızı veya telefonunuz, mp3 çalarınız gibi şeyleri koymak için bel çantasına ihtiyacınız olacak.
Bende Lowe Alpine Lightflite 2 var. Çok memnunum. Çok hafif ve ergonomik
Ben yol yarışlarında, eğer hızlı koşmayı düşünüyorsanız tavsiye etmem. ancak, çok hızlı olmayacaksa, (organizasyona da bağlı olarak) bir bel çantasının faydalı olacağını düşünüyorum. Bunun için Kalenjii’ye de bakabilirsiniz.
teşekkürler @ismaileren sanırım bir bel çantası almam gerekli haftasonu uzun denemesinde bunun gerekli olduğunu anladım
@Zafer ben pek hızlı değilim sanırım bir bel çantası gerekli kalenjiye bakacağım teşekkürler
Merhaba; Kalenji’nin dossard kemeri var jel koymak için. ayrıca göğüs numarası da takılabiliyor. Ben onu takacağım maraton koşarsam. GPS olarak da telefonu kullandığım için kol bandı takacağım bir de. Saat GPS’li ise ona da gerek yok