Lüleburgaz Koşu Partneri Arayışı

Merhaba,

Koşuya daima tek başıma çıkarım. Her zaman tek başıma koşu yaptım fakat motivasyonu düşük olduğunda insan kendine bir partner arıyor. Var mıdır Lüleburgaz çevresinde sabahları erken kalkıp koşu yapan birileri forumda, birlikte koşu yapabileceğim ? Dün bir dahiliye doktoru ile tanıştım fakat onlar 60 yaş civarı ve maraton koşuyorlarmış. Ben sanırım biraz daha sedanterim. Bana 3 ay boyunca haftada 6 gün 35-40 dk mesafe bakmaksızın koştuktan sonra onlara katılabileceğimi söyledi. Bu benim için biraz ileri düzey. Benim pacem şu an 5 km için 5:30-6:00 dk/km falan. Biraz daha kısa mesafelerle alışma sürecimdeyim yani.

Teşekkürler.

2 Beğeni

bahsettiğiniz kişilerin zone 1-zone 2 bölgesi koşularının, sizin bahsettiğiniz hızın üzerinde olduğunu sanmam.
tahminen 6 dak/ km veya biraz daha yavaş koşuyor olmalılar.
bence siz onların km.yi kaç dakikada koştuklarını öğrenin, size uygun olabilirler.

3 Beğeni

Instagram’da Lüleburgaz antrenman koşu grubuna mesaj atarsanız belki onlarla buluşup koşabilir ve yarışlara da hazırlayabilirsiniz

1 Beğeni

Merhaba,

Öğrendim 10 km 00:43:30 süreyle yani 4:21 dk/km koşmuş geçen gün. Bu koşu hız ortalaması 13,8 km/h demek. Sanırım beni her türlü aşıyor :slight_smile:

4 Beğeni

Fit moruklar :grin: :nazar_amulet:
Benden 15-20 yaş fazla olsalarda beden yaşı 10 yaş daha genç,30lar olmalı.

5 Beğeni

60 yasinda 4 pace mi kosuyormus bunlar? bir de antrenman temposu bu. yuh

ben 6 pace antrenman yapip, 5 pace yaristigim gun, ayakkabilarimi asip emekli edicem kendimi diyorum, adam 60 yasinda 4 pace antrenman yapiyor…ne diyeyim bravo :stuck_out_tongue:

2 Beğeni

Dun interval 5x1000/400 kostum, intervallerde 4.19-4.30 arasiydi surelerim, nabiz aldi basini gitti. 60 yasinda 10k icin iyi sure. Benim 60’a kaldi 10-11 sene, herhalde bu hizla gidersem hayal degil benim icin de o yaslarda :slight_smile:

2 Beğeni

Bence antrenman gibi degil yarış simülasyonu yapıp kendini denemiş diye düşünüyorum. Yani inşallah öyledir :smiley: Bir sonraki kan testi sonuçları için görüşmemizde ayrıntılı soracağım. Gelen yorumlara bakınca ciddi bir adamla tanışmışım sanıyorum farketmeden :smiley:. Hocanın 3 ay haftada 6 gün koş sonra gel demesinin bir sebebi varmış. Ama korktum şu an benim amacım zone 2 de öyle zevkine koşmaktı, nordik ultra maratoncu amcalara denk geldim resmen​:slightly_smiling_face:

2 Beğeni

@Orkun abi sen bi aradan cikar misin rica etsem :grin: sen kategori disisin :stuck_out_tongue: sen bu motivasyonla devam edersen nereye varacagin belli degil…

@Mtherunner abi sen kiyi kiyi yandan yandan zone 2 devam et. ayni durum benim burada da var. yasli basli adamlar her hafta ilceyi dag tepe at gibi turluyor. abi ben duz asfaltta, haftada 2-3, 5-15 km zone 2 kosmaya yetisemiyorum. bu abilerin pesine takilip kosmaya calisirsam telef olurum :grin:

saka tarafi bi yana, yarislarda 60-70-80 hatta 84 yasinda (80 ustu genelde kategori disi oluyormus ve tanisma firsatimda oldu) insanlar goruyorum. cok fit, cok dinc, yuzleri gulen, motivasyonu yuksek pozitif insanlar. sporun insan uzerindeki net etkisini kanli canli goruyorsun. dogal olarak bu insanlar benim gibiler icin olumlu ornekler oluyor. iyi ki varlar…

ama 4 pace nedir abi ya :unamused:

4 Beğeni