Likya Yolu / Lycian Way FKT

Merhaba, sanırım bir çoğumuzun en az bir kez hayalini kurduğu Likya Yolu’nu koşarak geçme gerçekleştirilmiş, tam ayrıntıları nedir tabi bilemiyoruz.

https://fastestknowntime.com/fkt/yury-shtankov-pavel-melnikov-victoria-melnikova-lycian-way-2023-04-01

şöyle bir çeviri açıklaması var: Kemer’den yola çıktık, parkurun başına kadar araba ile gittik. Ardından rotanın ilk bölümünü geçtik. Arabayla Kemer’e geri döndük. İkinci gün ilk günkü bitiş çizgisine otobüsle gittik, ikinci günü geçtik. Tekrar Kemer’e döndük. Üçüncü gün artık Kemer’e dönüş mümkün olmayacağı için tüm rota için gerekli her şeyi aldık. Her gün kiralık bir apartman dairesinde veya otelde kalıyorduk. Sabah yine bir önceki gün durduğumuz noktada rotaya devam ettik. Akşam başka bir şehre geldiler ve yine bir otele yerleştiler. Böylece tüm Likya yolunu yürüdük.

Defalarca planlamaya yeltensem de o cesareti, zamanı ve nakdi bulamadım. Grup olarak gerçekleştirmek nitekim daha kolay olsa gerek.

16 Beğeni

Yapayım mı diye planlama yaparken sene sonu Ekim ayında 7 gün 20 saat 1 dakikaya gelmiş süre. Ben hazır olana kadar ulaşamayacağım sürelere doğru gidiyor iş.

https://fastestknowntime.com/fkt/konstantin-skobenko-lycian-way-2023-10-30

Self supported olarak da 9 gün 13 saate çekilmiş.

https://fastestknowntime.com/fkt/aleksandr-orlov-lycian-way-2023-11-14

Self supported olması için tek başınıza koşmanız yeterli. Otelde kalmak ve dükkanları kullanmak oyunun kuralını bozmuyor.

Sürelerin hepsi kuzeydeki ülkelerdeki dostlarımızdan gelmiş.

3 Beğeni

self supported “Mostly walked.” ayrıntısını belirtmek gerek.

2 Beğeni