Koşuforum istatistikleri

Merhaba, şimdiye kadar böyle bir istatistik yayınlandı mı hatırlamıyorum lütfen varsa bildirin: Forum’da aktif üye sayısı, popüler başlıklar vs gibi spotify ve ekşi benzeri bir yıl sonu raporu yayınlansa güzel olurdu.

Konu aslında koşu topluluğunda(camiasında) ne kadar etkimiz var ve olabilirden geldi ve bir de heyecan ve etkileşim oluşturabilir.

Sevgili @spinodal 'ın istatistik sevdasına güvenerek başlığı açmak istedim.

Sevgiler.

10 Beğeni

1 ay ve tüm zamanlar var, son 1 yıl yok.
Ama dediğin popüler başlık vs (bence yarış ücreti olur) görmedim.

4 Beğeni

Screenshot 2024-12-17 at 09.43.13

7 Beğeni

Discourse’un kendine ozgu bir siralama hesabi var, cok tartisilan postlar yaratma, cevap alan yanitlar yazma, okuma suresi, yazma suresi, postlara katilim vb. bir suru etkilesimi hesaba katiyor. Ona gore ilk 21 kullanici…

16 Beğeni

Vay canına ilk beşteyim.

4 Beğeni

ilk 7’ye girmisim :slight_smile:

Bu arada 20 gun once “fanatik” rozeti alan 8. kisi olmusum. 7-8 cilik arasinda gidip geliyorum bu aralar.

5 Beğeni

Anlamadım gitti. Şu rozeti nasıl alamam. :smiley: :rofl: :joy: Herhalde girmediğim günler oluyor. :thinking: :face_with_monocle:

Gerçi daha 90 günlük rozeti bile alamadım. :sweat_smile:

2 Beğeni

Anonim giriş yapanlar, kullanıcı hesabıyla giriş yapanlardan baya fazla.Bu kadar 1-2 kat fazla olmasını beklemiyordum.

Bir de kişi twitterdan mı googledan mı nereyi yazarak forum sayfasına gelmiş.IIS loglarında cs referer ile anlaşılıyor,belki bu da istatistik olarak tutuluyordur.

400m koşu mülakat aramasında ilk koşuforum çıkıyor web sayfası olarak.

2 Beğeni
  1. sıradayım. Sosyal medya kullanmadığım için burada faydalı bir şeyler bulup okur muyum diye çok vakit geçiriyorum. Bilgiyi her yerde bulabilirsiniz ama tecrübe okumak her yerde bulunmaz. En kıymetlisi kısa yoldan tecrübe ve görüşleri okumak. :raised_hand_with_fingers_splayed:t3:
4 Beğeni

Bence Suunto Amral Saatler veya Sagalossos Ultra başlıkları olmalı en etkin başlıklar. Ne zaman girsem yeni entry ler girilmiş olarak görüyorum sanki :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Cok cok daha onemli bir veri…

Biliyorsunuz bu forum biraz da destekcilerin sayesinde ayakta duruyor.

Asagida isimleri olan herkese cok tesekkur ediyorum…

Desteklemek icin iki yontem var: Patreon ve Kreosus

Patreon’da

• 3 kisi hala aktif
  • 4 kisiden odeme alinamamis
  • 10 kisi vazgecmis

Bugune kadar toplam

• 200 USD uzerinde destek vermis 2 kisi
  • 100 USD uzerinde destek vermis 3 kisi

Patreon’dan aktif veya degil sirasiz liste:

Kreosus’da

• 11 aktif destekci
  • 26 eski/tekil destekci

Simdiye kadar toplam destek

• 750 TRY uzeri destek vermis 1 kisi
  • 300-750 TRY uzeri destek vermis 9 kisi
  • 100-300 TRY uzeri destek vermis 12 kisi

Kreosus’dan aktif veya degil sirasiz liste:

Siz de destek verenlere katilmak isterseniz yukaridaki baglantilari kullanabilirsiniz.

Not: Bazi destekciler isimlerinin listelenmemesini istiyor olabilir (hatta bana yazmis olabilirsiniz gecmiste ve ben unutmus olabilirim, ozur dilerim), bana ulasirsaniz hemen anonimlestiririm.

9 Beğeni

Aktif destekçi sayısı bana biraz az geldi, 14 aktif ve 4 ödeme alınamayan (muhtemelen sanal limit ya da onaya takılma olabilir) toplamda 18 kişi forumda paylaşılan bilgi ve tecrübeye göre az kalmış. Destek olabilenlerin ellerine sağlık​:clap:

3 Beğeni

Benimkisi yılda 1 en az miktar ile (10TL) ve amaç destek olmak değil şu kiloya gelirsem yine destek olurum, oradan şuna düşersem yine destek olurum şeklindeydi (kilo vermek için neden bulmak).Başarılı olamadım :frowning:

Yine bir başlangıç yaptım, 4kg verdiğimde Kreosus’da minimumla devam ederim. Teşekkürler kosuforum.

2 Beğeni

Bence Koşu Forum ve Ayarı Kaçanlar (ve eskiden Koşturmaca)Türkiye’de hayatımıza en çok katkı sunan ilk iki kurum(kelime bulamadım).Burada yok sanırım ama asla durma da başlamama ve tanımama çok vesile olmuştur. Eminim ki buradaki destekçi bağışına çok ihtiyaç yoktur(hele pounda çevirdiğimizde) ama yapılan işin hak ettiği değeri gördüğünü gösteren sembolik rakamlar bunlar. O yüzden çok değerli görüyorum. Umarım 2025te daha da çok destek görür.

Bu vesileyle kendi adıma çok teşekkür ederim.

9 Beğeni

Ben forumdan çok faydalanıyorum. Öyle ki, kayıt olduğum günden bugüne (149. gün) kadar giriş yapmadığım gun yok. Gelecek %100 ongorulemez ama sanırım kayıt yıldönümünde fanatik rozetini de alacağım. 149 günde okuduğum gönderi sayısı 10.3bini buldu.

Bu şekilde forumu kullanırken bazı avatarlarin altındaki ikon dikkatimi cekti. Destekçi ve destekleme kavramını bu ikonlar vasitasiyle farkettim. Fayda gördüğüm bu oluşumu ben de destekleme gereği hissettim.

Destekçi listesine baktığımda 3 kişide bu ikonun bulunmadığını gördüm. Kendi istekleri ile ikon gizlenmistir diye düşündüm. İlk önce ben de adminden rica edeyim, ikon koymasin diye düşünsem de, destekleme konusundan bu ikonlar vasıtası ile haberdar olduğumu hatırlayınca, ikonun görünmesini, yeni üyeler başta olmak üzere diğer üyelerin de bu konunun farkına varmasına katkida bulunmak için, ikon konulmaması konusunda bir ricada bulunmadım.

5 Beğeni

Lisyete sondan giriş yapmışım :grinning:

2 Beğeni

İyi günler dilerim.
Ben böylesine güzel bir forum kurduğunuz için emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim. Neredeyse her gün giriş yapıyor yeni bilgiler ediniyorum. İstanbul Maratonu koşumu bile forumdan sağladığım program ile yaptım. Her iki platformdan da destek oluyorum. 1 dolar, 30 TL. Aylık toplam 75 TL gibi bir rakam yapıyor ki bir öğün yemek bile yiyecek bir tutar değil.
Kendi adıma çok teşekkür ederim.

5 Beğeni

Koşu Forum kalabalık. Ayarı Kaçanlar’da çok çok daha az kişiyiz, Ayarı Kaçanları desteklemeye devam. :sparkles: iyi ki varsın @spinodal :star_struck: emekleriniz büyük… bir de bunu yıllarca üst üste koyup yapabilmek! Çok muazzam! :kissing_closed_eyes::muscle:

7 Beğeni