Koşu yeleği (çanta) tavsiyesi. Kaç lt. alınmalı

Kesinlikle katılıyorum, geçen haftaki Kaçkar 100k için evde deneme yapmıştım, salomon adv skin 12 lt kesinlikle yetmiyor. Drop bag olsa bile limitlerde, patladı patlayacak. Koşu kemerini de fullememe rağmen :grinning_face:

6 Beğeni

Jeller çok yer kaplıyor dediğiniz gibi. 7-8 jel ön cepleri dolduruyor zaten, ek bir bel kemeri veya tayt-şortun bel kemeriyle destekliyorum.

6 Beğeni

UTMB CCC yarışına (100K) 10 lt’lik bir çanta ile çıktım. Ara dropbag noktası yoktu. Yedek kıyafetler dahil her şeyi üzerimde taşıdım. Eğer zorunlu malzemelerimin bir kısmını yarışa kısa bir süre kala ekstra hafif ve yer kaplamayan (pahalı) muadilleri ile değiştirmeseydim, decathlonvari mağazalardan aldığım ekipmanlarla bu çantaya sığmam mümkün olmayacaktı. Ki yine sığamadım bir kısmını da bel çantasında taşımak durumunda kaldım. Not: Yarışı Killian gibi koşmadım, arka gruptaydım. Killian gibi her cp’de destekçim ve ekipman desteğim yoktu.

11 Beğeni

XL olanların 5 litreye sığma şansı yok. Teşekkürler ")

9 Beğeni

Çanta bakarken kriterimiz önümde kapatınca nefesi kesmeyen model olması. Ayakkabıda zaten genelde 46 ve üstü modeller. Baton alırken 130-135 olmayanları direkt eleriz. Kafaya şapka olmuyor, o yüzden gördüğümüz Buff’a çökeriz.

Bence bizlere öncülük etmenin vaktidir abi. :smiley:

Kaç kere geçmişiz felek çarkından,
Sen yürü XL koşucular yürüsün ardından.

9 Beğeni

Önü kapanmıyorsa lastikten çözümlerde yapılır.
:slight_smile:

3 Beğeni