Koşu taytı tavsiyeleri

Merhabalar, yaklaşık 3 aydan beri düzenli koşuyorum, malum havalar soğumaya başladı ve kış için bir içlik bakmaya başladım.

Nike Dri-Fit ADV Run Division Running Erkek Tayt NDD SPORT Fiyatı, Yorumları - Trendyol

https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-kosu-arazi-kosusu-tayti-siyah-kiprun-run-900/_/R-p-307698?mc=8602025

bu iki ürün için kararsız kaldım. Değerli ve tecrübeli forumdaşlardan destek beklemekteyim. Teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Bende ikisi de var.

Kış antrenmanlari için hem decathlon marka hemde nike adv aeroswift uzun yariş tayti var.

Her ikisi de is görüyor, her ikisi de bekleneni veriyor.

Burada esas size sorulması gereken soru; sırf Nike logosuna fazladan 1000 TL vermek istiyor musunuz?

Mesela birisinde 5 cep var kışın anahtar, telefon, para, kart, kimlik hatta cok rahat su bile koyup yanina başka sey almadan antrenmana cikabilirsin fiyatı da 1300 TL

Diğerinde ise yukarida sayilan özelliklerin hiçbiri yokken sadece Nike logosu için 2500 TL vermeyi istiyor musun?

Dediğim gibi yedekli gitmek için bende her 2 marka da var ama emin ol Nike’in yapip Decathlon’un yapamadığı hiçbir sey yok. Üstüne üstlük Decathlon’un fazladan 5 cep ile yapıp Nike’in yapamadığı sey olmasina rağmen 1200 TL fazladan bile para istiyor

8 Beğeni

Selamlar,

Konu soguklarda kosma olunca nedense cevap vermek zorunda hissediyorum (yilin 6-7 ayi karda -10 -40 arasinda kostugum icin)

Ozellikle gecen kisi Murmansk sehrinde -36 larda kostugumda sunu farkettim, bacaklar kostugunuz icin donmaya firsat bulamiyorlar. Sadece ruzgari kesen bir altlik giyerseniz bacaklar isindigi icin usumuyorsunuz. Ben dekatlon ve buraya ozgu oldugunu dusundugum Demix marka kislik taytlarla -10 -15 lere kadar rahatlikla kostum. -20 ve uzerindeki sicaklarda ise yine buranin uretimi Gri marka futbolcularin giydigi diz alti dar diz uzeri biraz daha bol olan esortman altina benzer on tarafi membran, arkasi hafif polarli urunu tercih ediyorum (buna yakin bir model)
Son bahsettigim altligi yagisli havalarda da kullaniyorum, on tarafi membran oldugu icin bacaklar islanmiyor ve konforlu bir kosu oluyor. Turkiyede satilmiyordur buyuk ihtimal ama yakin-benzer bir cok model oldugunu dusunuyorum.

5 Beğeni

https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-kosu-tayti-siyah-kiprun-run-900-rain/_/R-p-325808?mc=8666785&c=SİYAH tekrar stoğa gelecektir elbette. Su tutmaması ile sıcak tutması ama yakmaması ile çok memnunum. Koşuda rahatsız etme durumu da yok. Tabi Rusya soğuğu gibi deneme alanlarım olmadı ama İstanbul’da iyi ki aldım dediğim bir ürün

3 Beğeni

çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Bilgim olmadığı için danışmak istedim. Dediğiniz gibi daha fazla fonksiyon daha uygun fiyat size katılıyorum

1 Beğeni

Ben de bu ürünü gördüm fakat stokta olmayınca insan çaresiz kalıyor :frowning: stoğa gelene kadar beklemekten başka çarem yok anlaşılan :frowning:

1 Beğeni

Ben tayt yerine Decathlondan Erkek Koşu Eşofman Altı - Siyah - Kiprun Run 500 Fit modelini aldım yapısı ve kesimi tayta çok yakın memnun kaldım bir bakın isterseniz

1 Beğeni

Ayrietten bekleyeni varsa diye Stoklara girdi diye bildirim gelmiş.

3 Beğeni