Selamlar koşu için tercihen siyah renk ve varyasyonlarında bir yelek istiyorum solomun dışında başka yelek bulamadım. Sanıyorum 5L yeterli olacaktır ama tüm tavsiyelere de açığım.
Aliexpresde bulabilrsin.ainojie diye bir marka var ve gayette güzel.aynı markayı koştur co da satıyor .bi bak istersen
Decathlon’a bakınız. Salomondan çok daha ucuz 5L yelekler var orada
Web sitesinde sadece beyaz olan var oda pek hosuma gitmedi
uzun kosular icin (yelek sanirim bu amac icin istiyorsunuz), soguk veya kapali havaya sahip bir iklimde de yasamiyorsunuz, siyah renk dogru bir tercih olmayabilir.
ozellikle gunesli havalarda ayakkabi dahil siyah veya koyu renk tercih edilmez.
bunnedenle yeleklerde ya acik renl yada yansitici ozelikllerdedir.
bu durumuda dikkate alabilirsiniz
kostur .co/urun/ultraspire-momentum-ultraviolet/
kostur .co/urun/ultraspire-momentum-race-vest/
Bu çantadan çok memnunum. teri üzerinde asla tutmuyor, hava alıyor, cepleri doğru kullanılırsa(çünkü garip arka suluk cepleri var) 12-16 saatlik aktiviteler için gayet yeterli. Vücuda çok güzel oturuyor. Arka haznesi çok küçük. Ama bunu da arkadaki suluk ceplerini bagaj olarak kullanarak ayarlayabiliyorsunuz.
Bunun farkindayim ama kiyafetlerim koyu renk iken beyaz ve turevleri bir yelek giymek cok absurt durur ondan istemiyorum
Kotu durmuyor ama bu butceye Salomon alirdim herhalde.
salomon decatlon raidlight dahil birçok koşu çantası kullandım, diyeceğim sen salomonun çantalarını en başta düşün.
Merhaba,
kostur .co da farklı markalarda çok çeşitli koşu yelekleri var, bakabilirsiniz
Salomon active skin 8 düşünüyorum. Bel çantası kullanıyorum yol koşusunda 15-20k’ya kadar ama özellikle arazi koşuları için düşünüyorum. Kısa ve uzun koşular için sizce nasıldır. Kısa koşular için büyük mü olur bir dezavantajı olur mu? Uzun koşular icin 60-70k yeterli midir? Kullanan var mı acaba bunu? Bir de bedeni neye göre almak lazım?
www.salomon .com.tr/act-skin-8-13554
Şu ana kadar Decathlon’dan aldığım Evadict 5 litrelik yeleği kullandım. Antrenmanlarda yeterli oluyor ancak özellikle 50K+ yarışlarda tıka basa doluyor, her sefer her şeyi sığdırabilmek için çok uğraşıyordum. İntersport’ta gördüğüm indirim sonrası mağazada “Salomon Pro 10” modelini inceledim, ama kullandığım 5 litrelik gibi gözüme çok küçük geldi ve almaktan vaz geçtim. Bunun yerine Decathlon’da Kiprun 15 litrelik çantaya baktım. Mağazada sadece XS bedeni vardı, başka mağazalarda XL görünüyor ancak stok hatası da olabilir. XS’yi üzerimde denedim ve oldu gibi. Salomon’unkine göre çok daha kullanışlı geldi. Arkasında taşınan 2 litrelik suluğu ile birlikte satılıyor, ayrıca ön tarafa da 2 adet 500 ml’lik suluk konabiliyor. Türkiye’de stok aramak için daha fazla uğraşmak istemediğim ve imkânım da olduğu için Almanya Decathlon’dan sipariş verdim, kısa bir süre sonra biri gelirken bana getirecek. Maliyeti aynı. Salomon’un yeleğinden daha iyi olduğunu düşünüyorum, Türkiye’de bulabilirseniz tavsiye ederim.
Merhaba bu yelek 12 lt hacimli, 15-20k mesafe için gerekli olmayabilir. 2 sene kadar salomon xt6 çanta kullandım (şuan amazonda indirimde) çok memnun kaldım, bi bakabilirsiniz.
https://amzn.eu/d/b0bQedF
Bunların dışında salomon yelekleri en çok tercih edilen yelekler, kullanan arkadaşlarım çok memnun. Sense pro 10 modeli 50-60k mesafelere kadar ideal görünüyor ama fiyatı biraz yüksek, özellikle suluksuz sipariş edilirse fiyat iyice artıyor. Bu noktada decathlon ürünler devreye girebilir. Ama onların da salomondan kaliteli olmasına pek ihtimal vermiyorum, sadece daha ucuz. Aşağıdaki yazıyı da inceleyebilirsiniz oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum.
Merhaba linkini verdiğiniz ürün koşu yeleğinden daha çok trekking amaçlı bir yelek. Ön tarafta 2 fermuarlı cep var sadece, softflask ile kullanmazsınız, eğer altyapısı varsa sadece bladder ile kullanılabilir ki bladder çok tercih edilen bir su taşıma aracı değil.
Sense pro 10 yerine adv skin 12 alacağım. 2025 versiyonu Türkiye’ye ne zaman gelir bilmiyorum.
Soft flask ile de kullandım, uzun kısa mesafeler de koştum. Yaklaşık 500-600 km kullandım, oldukça memnun kaldım. Fiyat performans açısından düşünülebilir. Öndeki ceplerde soft flask için açıklık bırakılmış. Ama bütçe varsa yelek olanlar bi tık daha kullanışlı.
Hocam sense pro 10 deneme fırsatım oldu. Önceki yeleğimi de seviyordum ama bu yelek koşu için aldığım en iyi ekipmanlardan biri oldu. Çok rahat ve kullanışlı geldi.