Koşu için ayakkabı tavsiyesi

Oryantiring sprint parkurlarında kullanabileceğim rahat bir ayakkabı arıyorum. Özellikle kısa mesafe hızlı koşular için uygun olması önemli ama uzun koşularda da kullanmayı düşünüyorum. Aklımda birkaç model var, öncelikle bu modeller arasında hangisinin daha mantıklı olabileceğini belirtirseniz iyi olur. Eğer bu modeller uygun değilse veya daha iyi alternatifler varsa başka öneriler de çok iyi olur.
Bütçem 2000-3500 arası.

Nike Pegasus 40 3099TL
Nike Pegasus 39 2500TL
Nike Pegasus 38 2338TL
Asics Gel-Nimbus 25 3080TL

45 Numara giyiyorum ayağım taraklı.

1 Beğeni

Pegasus 37 ve 39 modelini kullandım. Çok memnun kaldım. Aradığınız özelliklere sahip bir model bence
Asics hakkında tecrübem yok.

2 Beğeni

Barçın da Pegasus 40 indirimde düşünürsen kaçırma 2670₺

3 Beğeni

Yarın birkaç outlet mağaza gezeceğim, eğer istediğim gibi bir model bulamazsam attığınızı alabilirim. Bunlar haricinde bildiğiniz modeller var mı? Mağazada rahat arayabilmek için soruyorum.

3 farklı Pegasus (35,36,38) ve 3 Farklı Asics ( nimbus 20,25 ve Cumulus 20) modellerini kullandım.
Benim kişisel tercihim Pegasus dan yana olurdu.
Tabi ayakkabı kişiden kişiye değişen bir durum.
Asics nimbus serisi dışa basan koşucular için sana uygun mu kontrol etmeden alma.
Pegasus ise nötr.

2 Beğeni

degiskeni cok olan bir konu. sizin gibi kendime fikir edinmek icin konu hakkindaki sanirim bircok basligi okumusumdur. sonucta edindigim genel bilgiye gore kendim icinde aynisini yaptim, bir iki baslikta da ayni tavsiyeyi verdim.

okudugunuz ettiginiz, tavsiye aldiginiz, nette arastirdiginiz butun modelleri not alin. imkaniniz var ise gidip gorebileceginiz bir veya birkac magazada deneyin, ayakkabi turu yapin :blush:

bu denemelerde ayaginizin icinde en rahat ettigini alin ve bu ise baslayin. bir sonraki ayakkabinizi ise muhtemelen surec belirleyecektir.

bu arada decathlon ayakkabilari ile de kosulabiliyor diye eklemeden gecemeyecegim :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Beğeni

Asics Novablast 3 yeterince destekli, biraz da hıza müsait. Bu aralar yenisi çıkacağı için de indirimde, eğer düşünürseniz bu fiyata oldukça uygun olduğunu düşünüyorum. Nike ve Adidas’ta 44.5 numara alıyorum, bu da 44.5 numara oldu.
Novablast 3

2 Beğeni