Koşu/günlük için hangi marka çamaşır

Merhabalar 4 yıl önce aldığım underarmour boxerjock model çamaşırlarım kurutmada kullanmama rağmen bu yıla kadar hem gündelik hem sporda hiç sorun yaşamadan getirdi. Benim dikkat ettiğim hususlar çabuk kuruma, tahriş pişik ve koku engelleme özellikleri. Yine aynı modeli almak istiyorum ama tanesi 400 TL ye çıkmış. Decathlonda 55 TL ye eko modeller var ama yıllar önce denediğimde rengi atmıştı ve polyester kokuyordu. Tavsiyeniz varsa sevnrm

Hocam aliexpresste aonijie nin urunleri var yine amazonda aratirsaniz modal diye bil malzeme var sanirim sentetik ipek cok rahat ve yumusak bir malzeme ama iyice icine girmek isterseniz saxx diye bir marka var arada amazonda uyguna satiliyor. Ozellikle benim gibi ic bacak kismi kalin olan kisiler icin cok buyuk rahatlik :slight_smile:

2 Beğeni

Bunda cep yok, basketbol şortu. Koşu için alta sadece bunu giyiyorum. İç göstermiyor, deneyebilirsiniz, gündeliğe uygun değil tabiki.Olmadı basketbol oynarken giyilir vs.

Bu ve benzerleri kilolularda sağı solu arkayı önü daha öne çıkardığından short altına giyiyordum.Tahriş, koku, yıkandıkça inceliğin daha da artması, gündelikte kullanamama durumları var.

Memnunsanız kampanya, indirim beklenebilir.
Diğer koşucu arkadaşların tavsiyeleri, tercihleri merak ediyorum.

@Osaka23 'ün bahsettiği modal kumaş türü ekoloji dostu olması dışında da birçok özelliği varmış,yeni bir şey öğrendik.(İngilizce kaynaklar da var ama aşağıdaki bağlantıyı reklam olsun diye değil genel Türkçe bilgi olarak bırakıyorum)

1 Beğeni

Yanıtlarınız için çok tşkler fakat ekstra şort ya da tayt değil gündelikte de kullanabileceğim boxer arıyorum model olabilir

1 Beğeni