Koşu, bisiklet için saat önerisi

Merhaba 15-20 bin civarı koşu, bisiklet için bir saat almak istiyorum, ne önerirsiniz

Huawei gt 6 pro alabilirsiniz taksitle 13-14 bin rahat alınır. Amazfit trex 3 pro da olabilir ama garantisiz yurt dışı olur.

1 Beğeni

Merhaba Gt 6 ya aynı garmindeki gibi mesela İnterval antrenmanı hazırlayıp saatle antrenman yapılabiliyor mu

1 Beğeni

Evet hazır programlar var ayrıca kişisel de oluşturulabilir.

2 Beğeni

Anladığım kadarıyla siz kullanıyorsunuz. Benim gibi bir amatör koşucuya yeterli midir. Garmin saat miadı doldu yeniside bir asgari ücret olmuş :blush: bunun fiyat gayet makul duruyor (GT6)

Bende Gt3 var serviste garanti bitmeye yakın arka kapak komple değişti pil vs. O nedenle çok iyi durumda ve devam ediyorum. Koşu ekibinde iki arkadaşta gt6 pro var çok memnunlar ben de alt modelinden çok memnunum. Yeterli olur amatör koşucu için. Gt 6 pro alacaksanız tavsiyem titanyum kasa olanı alın 16-17 civarına bulunur. kordonu spor için pek uygun değil ama ayrıca bir kordon alabilirsiniz. Metal kordon gündelik kullanımda şık duruyor.

2 Beğeni

20 Bin TL civarına Garmin Forerunner 165 almanızı tavsiye ederim.

Teknik özellikle olarak Huawei’den çok daha fazla tatmin edecektir.

3 Beğeni

Teşekkür ederim görüşleriniz için. Gt6 siparişini verdim. Deneyimlerimi buradan paylaşacağım. Başkaları içinde bir seçenek olması için

Yorumunuz için teşekkür ederim fakat bütçemin çok üstünde olduğu için artık istemeyerek Garmin den vazgeçmek zorunda kaldım

GT6 pro ’ nun gövdenin kolay çizildiğine dair yerli ve yabancı yorumları okudum. Cazip fiyatına rağmen vazgeçtim.

1 Beğeni