Adizero Boston 12 mi
Adizero evo sl mi
Adizero 4
Yukarıda saymış olduğum ayakkabılardan hangisini almam daha mantıklı olur Günlük ortalama 15 20 km koşu için daha önce Adidas‘ın hiçbir markasını kullanmadığım için buradan sizden kullananlardan yardım istiyorum maddi olarak parasal konusu önemli değil yeterki performans anlamında memnun kalmak istiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim herkese bol sporlar
Sanırım siz rahat ve kaliteli ayrıca ciddi koşu ayakkabısı arıyorsunuz.
Üç modelin farkını ve amaçlarını şimdilik bilmiyor olabilirsiniz.
Boston , tempo ve antrenman
Evo günlük koşu
Adios pro yarış , genel tercihler bu yönde.
Boston ve evo yu hem tempo hemde günlük koşu olarakda tercih eden çoktur.
Üç modele sahip olan çok koşucu var.
Ayağınızda aşırı içe basma yoksa mutlaka 3 modelden biri olmalı derseniz Evo en uygunu
Maddi imkanım var koşu da gelişme ve eğlence peşindeyim derseniz . 3 modeli de alın ve bostonu 13 olarak alın.
Öncelikle geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim bütün Marc’a ayakkabıları kullandım diyebilirim koşuda haftalık en az 100 km koşuyorum bu sebepten dolayı bu ayakkabılar arasında kararsız kaldım hiç kullanmadığım için bilmiyordum sanırım Boston 12 olarak karar vermem gerekiyor çünkü hem tempo hem günlük daha iyi olur diye düşünüyorum tekrardan teşekkür ederim
Haftalık 100 k bir hacim için sağlamlık açısından en doğrusu boston12 diğerleri ile çabuk vedalaşmanız gerekecek
Öncelikle geri dönüşünüz için teşekkür ederim evet ben de son karar olarak Boston 12 daha uzun süre kullanacağımı düşündüğüm için ona yoğunlaşıyorum hem daha uygun daha indirimde umarım mutlu olurum