Forumda yeniyim ve siz değerli arkadaşların fikirlerini almak için size bir sorum olacak.
Bir spor ayakkabısı almak istiyorum ama 3-4 model arasında kaldım.
Amacım genelde tempolu koşu (çok uzun mesafe değil), spor yaparken ve gündelik hayatta kullanmak.
Neutral ayak yapısına sahibim ve açıkçası bütçem dahilinde rahatlık, destek, yastıklama, sağlamlık açısından ve uzun süre dayabilecek bir ayakkabıya ihtiyacım var.
Bu sitede bir çok ayakkabı incelemesi var. Ben ve benim gibi bir çok koşucu da buradaki ayrıntılı incelemeler ile fikir sahibi oluyoruz. Örnek olarak contend incelemesinin linkini attım. Kolay gelsin. Sağlıklı günler dilerim.Cut in half: ASICS Gel Contend 9 Review (2024) | RunRepeat
Asics Gel Condent 7 kullanıyorum şu an, 750 km’dir kullanıyorum, henüz oldukça iyi durumda. Bir önceki ayakkabım da Asics Patriot 12 idi. 1500 km koştum. Asics ayakkabılar açık ara daha dayanıklı bence. Ben olsam tercihi Asics’ten yana kullanırdım. Patriot 13 aldım bu arada, henüz kullanmadım. Bir sonraki ayakkabım o olacak.
Ben de Gel-Contend 7 kullanıyorum, 700 km’ye yaklaştı, ama koşmadığım dönemlerde günlük ayakkabı olarak da çok kullanmıştım. Genel olarak çok rahat bir ayakkabı, çok memnunum. Benim yaşadığım tek sıkıntı baş parmak tırnağının değdiği yerden dikişlerinin atması oldu. Belki benim ayak yapım ile ilgilidir. Onu da bir ayakkabı tamircisinde içeriden bir yama ile sağlamlaştırdım ve kullanmaya devam ettim.