Merhaba arkadaşlar .Bir konuda fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.Düzenli olarak yaptığım sokak canlıları besleme ve tedavi işlerinde kullanmak üzere aracım ile giremediğim yerlerde kullanmak için içersine 10 veya 15 litre su ile 5-6 kilo mama koyabileceğim ve koşarken çekebileceğim yada ittirebileceğim bir mekanizma yada başka bir yeye ihityacım var.Benim ilk aklıma gelen kamp eşyası taşımak için kullanılan arabalar idi.Ama almadan önce bi buraya yazayım dedim belki daha iyi fikir olur diye.Teşekkür ederim
Not.Bisiklet yolları içinde kullanabilmeliyim ve araçta çok yer kaplamamalı
Bisiklet römorku ve katlanabilir kamp arabası.
Pahalıymış.Chatgpt kendin de yapabilirsin diyor, bu 2 öneri de ondan.
Ve elinde bu tür bir şey olan varsa eğer kullanmıyorsa ücreti karşılığında talibim
Acaba bu önünde çekmek için kullanılan kısım hareketlimi onu anlayamadım.Öne doğru yatan bir şeyse süper olur.Yarın bir bakayım .Teşekkürler
Kraft marka taş gibi çocuk arabası var bizde, pazar alışverişi, su vs bina içinde asansörde taşıyoruz.
Buna benzer çocuk arabaları 2. el bakabilirsin.
Bisiklet römörkğ pahalı
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-qeridoo-cocuk-bisiklet-romorku-1-cocuk-tek-kisilik-1167390858/detay
Bu iyi işte çekilebilir
Decathlon’da deneyemezsin, stokta mevcut değil.Mağazada yok.Büyük 2.el çocuk ayakkabısı denenebilir.
Burada başka çeşitler de var.Yurtiçi Amazon ürünü ise değiştirmek kolay gibi.
Merhaba,
@gencer51 Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız Göçbeyli’den başlayıp Bıçkıdere, Oruçoğlu, Ulupelit rotasını kullanmanızı ve buradaki hayvanları beslemenizi tavsiye ederim. Arabanızla rahat rahat girebilirsiniz. Arabanız nedir, bagaj kapasitesi nedir bilmiyorum. Bu bölgedeki “bir hevesle alınıp sonra sokağa atılmış” hayvanları besleyebilmeniz için çok büyük bir araca ihtiyacınız olacaktır. Hatta onlarca yüzlerce sefer yapsanız da muhtemelen yetmeyecektir.
Sokak mahalle arasındaki hayvanlardan çok buradaki hayvanların yardıma ihtiyacı var. İlla sokak, mahalle arasındaki hayvanları besleyeceksiniz etrafta koşan, yürüyen, bisiklet süren kimsenin olmadığı bir zamanda yapınız. Çünkü bu hayvanlar beslenirken bu saydığım aktiviteleri yapan herkesi tehdit olarak algılıyor ve saldırıyor. Dikkat etmek gerekir.
Kolay Gelsin.
Kesinlikle çok haklısınız ama ben ya bu saldırma işlerinin hep Açlıktan olduğunu düşünüyorum özellikle dikkat ediyorum hani kimseye bulaşmasınlar veya bir yerde o beklenmesinler kimseyi de rahatsız etmesinler diye ama belediyede ısrarla onları getirip vatandaşların beslediği yerlere bırakıyor aklımı oynattıracaklar bana
Tek bir hayvanı beslerseniz muhtemelen problem olmaz. Fakat 3,5 hayvanı beslemeye kalktığınızda etrafta olan herkes risk altında. Bir çok kez yaşanmış tecrübe ile sabit. Buna çok dikkat etmek gerekir.
Yukarıda gönderdiğim bölgeye gittiniz mi bilmiyorum. Eğer giderseniz problemin ne boyutlara geldiğini görebilirsiniz. Dağ taş açlıktan birbirini yiyen köpek dolu.
Taşıma suyla değirmen dönmez derler ya, sorun maalesef onun da ötesine geçmiş durumda.