Koşarken su taşımak üzerine

Geçtiğimiz yıllarda yaz aylarında kısa mesafeler koşarken su taşımaya ihtiyacımız olmazdı. Şu an durum farklı, kısa mesafelerde de su taşımak gerekiyor artık. Kısa mesafe yol koşuları için kullanılabilecek belde su taşımaya yönelik malzeme öneriniz olur mu ? Herkese selamlar, sevgiler.

1 Beğeni

Merhaba. Bu iki malzemeden oluşan kombini düşünebilirsin. Marka önerisi değildir. İstediğin markanın kombinini oluşturabilirsin.

4 Beğeni

Katlanabilir Matara Çantası / Arazi Koşusu - 2X 500 ML EVADICT - Decathlon Şöyle bir bel çantasıyla birlikte soft flask denen yumuşak suluklardan alırsan ilerde hem koşu yelekleri ile hem de elde taşıma şeklinde kullanabilirsin.Ama sonucta hepsinin işlevi 0.5 litrelik pet su şişesiyle aynı.

1 Beğeni

Günaydın. Öneriler için teşekkürler​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

bu çantayı ben de almayı düşünmüştüm bir ara, telefon gözü küçük diye son anda vazgeçmiştim, yoksa iki flask için çok güzel gözüküyordu! (EDIT: ürünü aldım s21fe telefonum, telefon gözüne sığdı, ama daha büyük telefonlar için denemek lazım)

1 Beğeni

Katlanabilir Matara Çantası / Arazi Koşusu - 2X 500 ML EVADICT - Decathlon bu üründen bahsetmiştim

1 Beğeni

Koşu sırasında elektrolit içecek hazırlamak için şundan almıştım 1 ay kadar önce:
https://tr.aliexpress.com/i/1005005265818233.html?gatewayAdapt=Msite2Pc

PTT kargo ile 8-9 gün gibi bir sürede elime ulaştı. Ekstra vergi ödemesi de çıkmadı teslimat sırasında. Ürün sayfasının altında farklı satıcılardan farklı ebat seçenekleri de var. BPA içermediği yazıyor ürün açıklamasında ama ne kadar güvenilir emin değilim tabii.

2 Beğeni

Birinci urunu her kosumda kullaniyorum. Telefon, anahtar, matara, jel ne tasimam gerekiyorsa isimk goruyor. Oneririm. Tek eksi yani biraz kalin olmasi olabilir. Aonijie, Naked ve Compressport un daha hafif, hatta baton ve yaris numarasi takilan urunleri var. Tabii ki fiyat 2x ve uzeri…

2 Beğeni

Merhaba, bahsettiğiniz ürünlerden memnun kaldınız mı? Amazon’da benzer bir ürüne kıyasla fiyatı çok uygun görünüyor.

1 Beğeni

hala düşünmüyor değilim bu arada :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Geç dönüş yaptığım için kusura bakmayın öncelikle. Tatil durumları vardı, fırsat olmadı foruma girmek için.

Evet, memnunum. Decathlon’da satılan muadili ile aynı ürün yapısına sahip. Ancak Decathlon’dakine göre tek eksiği olarak parmak geçirebileceğim bir sapının olmamasını belirtebilirim.

3 Beğeni

Ben birkaç antrenmanımda ve son koştuğum maratonda koluma bir buff takıp, su şişesini de buffın içine sıkıştırdım. Deneyip kendinize uygun olup olmadığını göreblirsiniz.

3 Beğeni

bu arada aldım ürünü :sweat_smile: , en kötü telefonu ayrı bir bel çantasında taşırım dedim, ama S21FE telefonum, telefon gözüne dikine bir şekilde girdi. daha önceki yorumunm için düzeltmedir. ancak triban telefon yağmur kılıfı ile beraber girmedi, s23ultra gibi büyük telefonlar girmez. bilginize!

1 Beğeni