Kolay kilo kaybetme yöntemleri?

motivasyon verici bir fotoğraf :+1:
egzersiz ve beslenmenin yanında mental olarak nasıl bir disiplin takip ediyorsunuz ,örneğin meditasyon, nlp ve yoga vs

2 Beğeni

Hep söylerim spor benim için bir aktivite değil günlük yemek,içmek,tuvalete gitmek gibi ihtiyaçtır Yaşamak için nasıl ki yer,içer,tuvalete gideriz Sağlıklı yaşamak için de yaptığım sportif faaliyetler günlük rutinimdir Omuzum kırıldı şınav çekemedim göğüsleri germe hareketleri yaptım…Bilek kırıldı dambıl tutamadım ağırlık var gibi kollara yük bindirip aşağı yukarı kaldırdım bacak kırıldı tek ayakta şınav çektim Spor benim rutinim koşamıyorum şuan dizler ve eklemler biraz sorunlu yürüyüş yapıyorum eskiden forumda da var çokça koşardım

Sporun bahanesi yok koşulmassa yürüyüş,yürünmezse çömel,kalk gibi gibiii
Çok şükür ayaktayım
Eski ben

Şükür şaunki hallerimden

NOT:Neydim ne oldum değil NEYİM NE OLMAK İSTİYORUM derim hep

4 Beğeni

Dağ gibi adama ne yaptın @yoldabirivar , arkadaş resmen panzer gibiymiş,maşallah (kiloyla barışık olmak da iyi değil).
Şaka bi yana tombul görülmüyormuşsun.Sağlık olsun, sağlıcakla kalınızlar.

3 Beğeni

Teşekkürler Benim yıllar önce foruma üye olmamla birlikte ilk açtığım konu Quadriceps bölgesinde ağrıydı Çok yardımcı oldunuz tüm koşuforum ailesine müteşekkirim Vücut karbonhidrat,yağ yaktıktan sonra kas yakmaya başlıyor Fotoğraflardaki kazalardan sonra vücut kas yemeye başladı 43 lere kadar düşmüştüm Şükür kuvvetleniyorum Herkese sağlıcaklı sporlar

4 Beğeni

Son paragrafınızdaki her kelimenize katılıyorum. Konuya ketojenik ve koşu ilişkisiyle ilgili bir katkıda bulunamam ancak beslenmeyle ilgili birkaç şey demek istiyorum. Yakın arkadaşım tempolu yürüyüş ve ketojenik diyetle 40 küsur kilo verdi. Hepsini geri aldı. Ketojenik deneyimim yok ancak o ve türevleri olan bir besin öğesini hayatından tamamen çıkarıp kilo verme iddialı birçok diyet tecrübem oldu. Hepsini geri aldım.
Bir besin grubunu beslenme programınızdan çıkararak kilo veriyorsanız eğer kiloyu koruma döneminde o verilen kilolalar tek tek geliyor. Yani sürdürebilir olmayan hiçbir şeyin kalıcı kilo kaybı sağlamasının mümkün olmadığını düşünüyorum.
Sizin tam şurada bahsettiğiniz gibi. Her şey sil baştan.

Bu tür diyetlerin insanların beslenme ve gıdalarla ile ilişkisini hasara uğrattığını düşünüyorum.
Hiçbir besin tek başına ne kilo aldırıyor ne de kilo verdiriyor. Bir bütün içerisinde onun nerede olduğuna bakmak lazım. Canının istediği bir şey yediği için insanın suçluluk ve pişmanlık gibi yoğun duygulara kapılması bana hiç sağlıklı gelmiyor.

30 Eylül’de bu bahsettiğim hataların hiçbirini yapmayacağıma dair söz verip hiçbir besini öcü ilan etmemeye karar verdim. Ve o günden bugüne 12 kilo verdim. Yaş pasta da yedim mantı da. İnsan kilo verirken kendine çok eziyet ediyor. Kendimizin nazisi olmadan kilo vermek bayağı keyifli.

7 Beğeni

edit : insülin direnci yüksek olanların çoğu iştahlı kişiler,aralıklı oruç - düşük karbonhidrat-keto-egzersiz bu profildeki kişler için çok zorlayıcı.insülin direnci yüksek olup ilaçsız normal seviyeye getiren az kişi gördüm

1 Beğeni

insülin direnci yüksek kişiler tanıyorum onlar için karbonhidrat yemeğin ve yaşamın anlamı,ayıplamak değilde gerçekten çok zor durumları,hareketleri kısıtlı,yemeği seviyorlar,yemedikleri zaman psikolojileri moodları bozuluyor.açlık grevi çözüm gibi görünsede grevden sonra daha kötü olurlar hatta ilk öğünde komaya girerler

1 Beğeni

Bu adamı ciddiye alamıyorum ben. Kayroprakti alanında çalışan birinin çıkıp beslenme uzmanı gibi konuşması güvenilir gelmiyor.

3 Beğeni

kendi eyaletinde çalışma izni yok sanırım , çok videosunu seyrettim, fikirlerini ilginç buluyorum,bir şekilde kendini yetiştirmiş,dr.mehmet öz’ün tv programına çıkmayı red etti.konulara değişik açılardan bakmak için izlenebilecek youtube doktorlarından biri

1 Beğeni