Kızılcahamam Ultra Trail

01 Haziran 2024 tarihinde Ankara Kızılcahamam’da 55, 30, 16 km parkurlar olan DAZSPOR’un düzenlediği bir organizasyon varmış. Forumda göremedim gözümden kaçmış olabilir.

https://dazspor.com/tr/etkinlikler/

4 Beğeni

Şaka: 18 yaşından büyükler katılamıyor, küçükler de katılamıyor :exploding_head:

“Kayıt Koşulları
Yarışa katılmak için 18 yaşında olmanız gerekmektedir.”

Şaka bir yana, tek eksik edebiyat olsun; hazırlıklar güzel olur, doğa güzel.

Aladağlar Sky Trail 51k için aynı organizasyon:
"Yarışa katılmak için 18 yaşında olmanız gerekmektedir.
Bu yarışa katılabilmek için son 4 yıl içerisinde; 1 orta ya da uzun ultra maraton (75km’den uzun) yarışına veya ultra-sky run koşusuna (42km’den uzun ve en az 3000m yükseklikte) katılmış olmanız ya da 3500m zirve tırmanışı deneyimine sahip olmanız gerekmektedir.

Bu yarışa katılmak için Katılımcı Taahhütnamesini okumalı ve şartları kabul ettiğinizi beyan etmek için yanındaki kutucuğu işaretlemelisiniz.

Bu yarışa katılmak için Alaca Uzun Parkur Feragatnamesini okumanız ve şartları kabul ettiğinizi göstermek için yandaki kutucuğu işaretlemelisiniz."

6 Beğeni

Uzun antrenmanlarımızı çoğunlukla burada yapıyoruz. 16k, 19k, 23k ve 27k gibi farklı rotalarımız var. Milli parkın içinde bulunan Çam Termal Otel’in yanındaki orman yolu girişinden başlayıp, Atatürk çamı tarafındaki orman yolu girişinden asfalta çıkarak bitiriyoruz koşularımızı. Organizasyon ise bunun tersi istikameti koşu yönü olarak belirlemiş. Tamamını orman yolu üzerinden koşuyorduk ancak yarış için patika geçişleri de eklenmiş anladığım kadarıyla. Aluç Dağının etrafını dolaşan ama henüz gerçekleştiremediğimiz uzun bir rota düşüncemiz de vardı ki organizasyon 55k ile Aluç Dağını rotaya dahil etmiş.

Antrenmanlarımızı yaptığımız yerde yarışa katılmak veya gönüllü olmak çok güzel olurdu ancak ne yazık ki Mozart koşusu ile tarihlerinin çakışması nedeniyle katılamayacağız.

5 Beğeni

30k parkuruna kayıt oldum, 29 hazirandaki Kaçkar Ultra 55k ya güzel antreman olur diye düşündüm. Program yok sitede ama umarım yarış günü geç kit teslimi olur.

3 Beğeni

Bende meraktayım. Etkinliğe az önce mail attım, cevap gelirse paylaşırım sizlerle. Ankara dan katılmayı düşündüğüm için sabah erken yarış kiti dağıtımı olur diye ya da bir gün öncesinde Ankara Merkez de bir noktada kit dağıtımı olur diye ümit ediyorum. Netleşirse ona göre kayıt olmayı planlıyorum.

1 Beğeni

Merhaba,aynı emaili ben de yolladım. Yarış zamanı yaklaştıkça güncelleme olacak sitede şeklinde cevap verildi.

1 Beğeni

Dün attığım maile hemen cevap geldi.

Yarış günü start noktasında kit dağıtımı olacakmış. Kit dağıtımı yarış haftası perşembeden itibaren Cumartesi sabahı dâhil olmak üzere Kızılcahamam ilçesinde yapılacakmış.
Bilginize arkadaşlar, yine de tabi gitmeden önce en güncel bilgileri web sayfasından kontrol edersiniz.

https://dazspor.com/tr/etkinlikler/

3 Beğeni