Kiprun Ks900 Decathlon

Merhaba bu ayakkabı sonunda Decathlon Türkiye’ye geldi. Bana yakın olan decathlon’da olmadığı için deneyemedim. Siz denediniz mi? Kullandıysanız memnun kaldınız mı?

1 Beğeni

merhaba
bir süredir aklımdaydı bu ayakkabıyı denemek.
ortalama düzeyde bile olsa alıp, günlük kısa antrenmanlarda kullanmayı düşünüyordum.

Bursa Decathlon’da giydim ve gözlem yapma şansım oldu.

açıkçası beklentilerimi karşılamadı.
bir olmamışlık ve basitlik hali var ayakkabıda…
ayakkabı ince profilde, ayaklarım taraklı bu yüzden büyük numara denemek zorunda kaldım bu ilk falsosu.
görünüşünü sevmedim, arka topuk tarafı geriye doğru uzanıyor, bu tip ayakkabıları sevmiyorum, ayakta 55 numara gibi duruyor.
üst yüzeydeki kumaşı görsel olarak beğenmedim.
ayakkabıyla yürüdüm biraz koştum, ayağımı sarmadı, bana dengesiz geldi.
taban esnekliği de ‘‘bana göre’’ yetersiz.

kalenji’nin eski ve ucuz serileri daha oturaklı görünüyor.

fiyat 1100 tl, kalenji için ucuz sayılmaz, o fiyata daha iyisi yapılabilmeliydi.

dengesiz, yastıklaması yetersiz ve detaylarda özensiz buldum.

5 Beğeni

Ben de biraz incelemiştim Kullanıcıyorumları da önemli tabiki ama ilk izlenimim fiyat performans olarak çok avantaj sağlamadığı

3 Beğeni

hocam iyi akşamlar, ks 900 uzun zamandır inceliyordum, hiç yorumda yapılmamış zaten :grinning: ben 1400 tl değmeyeceğine inanıyorum eğer indirime girerse 800-1000 tl seviyesinde en azından denemek için alınabilir. nedeni YouTube incelemeler var yabancı kanallarda ama onların sponsorlu olduğunu (abarttığını düşünüyorum) 2. şuan hiç Türkçe yorum yok, buda insanda şüphe uyandırıyor?? 3. drop köpüğünün kalitesi tartışılır.(uzun koşularda) 4. KIPRUN her ne kadarda şuan fiyatlarda f/p gibi gözükse de belli bir Tecrübe sahibi değil, Nike, Adidas, Asics, Solomon, New balence vs gibi. tavsiyem aynı fiyata Nike sitesinde satılan Zoom Fly 4 1459 tl. yada aynı sitede Pegasus 38 modelini bakabilirsiniz 1200 tl civarı olması lazımdı , en azından birçok kullanıcı yorumu var ve dünya çapında kullanılıyor :smiley: (Decathlon şuan satılmayan bir ayakkabısını aldım 200 km kadar kullandım ama tabanı hakikaten sert geldi asfalt için uygun değil, trial koşularda kullanacağım galiba) yine de denenebilir ayakkabı çok kişisel bana iyi gelen size kötü gelebilir yada tam tersi :slight_smile: Sağlıklı koşular :running_man: :running_man: :running_man:

2 Beğeni