Kilian Jornet Burgada

Merhabalar, çok özel bir sporcu (her anlamda) olduğuna inandığım için (defalarca hayranlığımı dile getirdim burada da :slightly_smiling_face:) kendisi adına bu başlığı açıyorum. Ailesi, özellikle annesi ile yaptığı yolculuklar, daha 3 yaşında 3011 mt , 5 yaşında 3404 mt, 6 yaşında 4164 mt tırmanışları şaka gibi. VO2 Maks: 92ml/dak/kg değeri olsun bir çok konuda dikkat çekici bir insan. Onun koşuya dağlara ve hayata bakış açısıyla ilgili birkaç link bırakmak istedim. (belki genel bir başlık altında bu şekilde sporcuların paylaşılacağı bir konu da açılabilir.)

9 Beğeni

Bu cumartesi yukarıdaki yarışta.

26 Ağustos umtb yarışında (Jim Walmsley de yarışacak ve bir başlık da bu insana açmalı) sağlam bir rekabet olacak gibi.
Not:@spinodal etikete “efsane ultracılar” ekledim, başka efsaneler için de etiketlenebilir;ultracı ifadesi tam karşılamıyorsa editleyebilirsiniz (efsane ultra maraton koşucular uzun oluyor)

4 Beğeni

Efsane bir kadro bizi bekliyor utmb 2022 de. Kralın dönüşü hakkında birkaç yorum. :smiley:

4 Beğeni

Bunu da @ggg paylasmisti sanirim yakin bir zamanda. Hatta hangi basliga koyacagimi bilemedim demisti. Son derin roportaji oldugundan en tazesi.

7 Beğeni

2022 antreman dönemini anlattığı yazısı: Training for long and short trail running. – mtnath

Sırasıyla Zegama(kısa), Hardrock 100(uzun), Sierre-Zinal(kısa) ve UTMB(uzun) yarışlarına nasıl hazırlandığını çok güzel paylaşmış. Böyle farklı adaptasyonlar isteyen yarışların altından başkası kolay kolay kalkamazdı herhalde.

8 Beğeni