Kemik iletimli kulaklık tavsiyesi

Merhabalar
Konfor ve kulak sağlığı sebeplerinden dolayı kemik iletimli kulaklık almayı düşünüyorum. Suunto ve Shokz run modelleri var, inceledim. Fakat, bu iki modeli yada başka bir markayı kullanan var ise tecrübelerini merak ediyorum. Ses kalitesi,konfor,telefonla konuşma vs.
Şimdiden teşekkür ederim.

2 Beğeni

Herkese iyi günler dilerim.
Çok ama çok iyi oldu bu konuyu açtığınız @Hayta_Murat01 Murat bey. Ben de uzun zamandır kemik iletimli kulaklık arıyorum. Ne yaparsam yapayım mutlaka terden kısa bir süre sonra kulaklıklardan birinde ses kısıklığı yada tamamen ses gelmemesi sorunu yaşıyorum. Tek çare artık kesinlikle kemik iletimli kulaklık gibi durmakta.
Kemik iletimli kulaklıklarda merak ettiğim ise Shokz ve Biocore gibi markalara o kadar para vermeye değer mi? Ucuz kemik iletimli kulaklıklarda mevcut. kullananlardan yorum bekliyorum. Özellikle ucuz modelleri kullananlardan yorum bekliyorum. Ucuz modellerden memnun değillerse mecburen bilinen markalara pahalı olmasına rağmen yönleneceğim. Ucuz modellerde düğme sorunu var. O sorunu fark ettim zor basılıyor düğmeye. Bunun dışında kemik iletimli kulaklıklarda neye dikkat etmeli onuda bilmiyorum.

2 Beğeni

Ben 1500tl civarı verip Haylou marka (Huawei yan markası) almıştım.5-10 kullanım sonrası pili patladı.O yüzden kesinlikle kaliteli bir marka almanızı öneririm…

3 Beğeni

Moskova maratonu oncesi Suunto standinda denedim Suunto wing ve sonic modellerini. Alisik olmadigim icin bir garip geldi, bas calarken kulak bolgesinde titresim yapiyor, bir garip geldi, alismak gerekiyor herhalde. Cok muzik dinlemeyi sevmiyorum kosarken, Oppo kulakliklarim bir gun kullanilamaz hale gelirse bakabilirim Suunto modellerine diye dusunuyorum.

2 Beğeni

Shokz openfit .İmkan varsa bence en iyisi o
Pek çoğunu denedim ama en iyisi bu

3 Beğeni

bone conduction denilen sistem iç kulak yerine kafa daki kemik yüzeyinden sesi iç kulağa iletiyor, bu sistemde alıştığınız ses kalitesini bulamazsınız frekans bandı sınırlıdır.Bir dönem merak salmıştım araştırdım vazgeçtim kulak sağlığım için mümkün olduğunca kulak içi tiplerinden uzak duruyorum kulağı kaplayan kulak üstü düşük volumlerde daha sağlıklı

2 Beğeni

Shockz ile AirPods Pro 2 yi karşılaştırabilirim.
Telefonla konuştuğunızda Shockz’un karşı tarafa ses iletimi AirPods’a göre çok kötü.

2 Beğeni

İlgilenenler için, daha önce “Maratonda kulaklıkla müzik dinlemek” başlığı altında yer alan Shokz Openrun değerlendirmemin bağlantısını aşağıya ekliyorum.

İyi antrenmanlar…

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Airpods pro 2 de bir kulaktan çıkma sorunu yaşadım özellikle yüksek tempo ile koşarken .Daha sonra kulak klipsi aldım ve bu sorun ortadan kalktı…Ama openfit hem ses hem tel bağlantısında daha iyi

1 Beğeni

Kulak klipsi dediginiz nasil birsey

1 Beğeni

Geçen sene İda da Shokz stand açmıştı ve güzel bir indirimle openrun almıştım. Koşularımın çoğunu müzikle yapıyorum. Kulaklıktan çok memnunum. Ses kalitesi bana göre gayet iyi. Kemik iletimliler kulak içi kulaklıklardan daha rahat bence. Tek sorun güneşte koşunca güneş gözlüğü sapları kulaklığın üzerine oturuyor. Kısa koşularda sorun olmuyor ama uzun koşularda biraz rahatsız edebiliyor.

3 Beğeni

Bunun gibi ve daha pek çok model var
Ben rahat etmiştim kendi adıma

2 Beğeni